Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Gelecek Vadeden DJ’ler İçin Yüksek Performans

SHL3265BK00Sınıfının en iyi ses sistemlerini, gelişmiş teknoloji ve yenilikçi tasarımlarla birleştirerek tüketiciye ulaştıran Philips, Nisan ayı içinde yeni DJ kulaklık modeli SHL3265i tüketicilerin beğenisine sunuyor. SHL3265 güçlü ve dinamik ses sağlayan 40mm hoparlör sürücüleri ve yüksek ses seviyelerinde bile sesin bozulmaması için 2000 mW yüksek güç kullanımıyla harika bir dinleme deneyimi sunacak.

Gelecek vadeden DJ’ler için yüksek performans

SHL3265, gelecek vadeden DJ’lere yüksek bir performans vadediyor. 2000 mW güç ile donatılan kulaklıklarla yüksek ses seviyelerinde bile ses bozulmuyor, performans asla düşmüyor. 40 mm neodimyum hoparlör, yüksek etkili bas ile mükemmel ses netliğini sağlıyor.

Ayarlanabilir kulak kılıfları ve kafa bandı daima başınıza rahatça oturacak şekilde tasarlandığı SHL3265 kullanıcıları kulaklığın kulağında olduğunu fark bile etmiyor. Bu yeni ürün, herkesin baş şekline uyabilecek şekilde ayarlanabilir kulaklıklar ve kafa bandı sunan, uzun süreli müzik konforu için yumuşak 80 mm çaplı kulak süngerleriyle geliyor. SHL3265, 1.2 metre kablo uzunluğu ile dış mekan kullanımları için de ideal.

Az yer kaplayan katlanabilir tasarım

Rahat taşınabilirlik ve kolay saklama için katlanabilir tasarıma sahip SHL3265, kulaklıkların kullanılmadığı zamanlarda az yer kaplaması nedeniyle kullanıcılara büyük bir rahatlık sağlıyor. Akıllı tasarım ve dayanıklı menteşeler gibi bileşenlerin özenle seçilmesi kulaklığın kolayca hareket ettirilebilmesine olanak tanıyor.

Gelecek vaad eden DJ’ler düşünülerek tasarlanan kulaklık üzerindeki kulak parçalarının her biri, rahatça 165 derecelik dönüş açısıyla tek kulakla dinlemeye imkan veriyor. Dönüş, aynı zamanda dışarıdaki seslerin de duyulmasının gerektiği normal dinlemeler sırasında da faydalı oluyor. Yumuşak kulak tamponları, daha uzun süreli konfor için hava alabilirliği artırıyor ve de basıncı ve sıcaklığı dağıtıyor.

Philips SHL3265’in tavsiye edilen perakende satış fiyatı  159,90 TL.

Teknoloji Makaleleri