Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Philips Luceo ile Kablosuz Telefon Adeta Bir Sanat Eserine Dönüşüyor

1411250aei_d1_Philips ses sistemlerinde sadece sunduğu üstün teknolojiler özelliklerle değil tasarımlarıyla da fark yaratıyor. Bunun en yeni örneklerinden biri Reddot tasarım ödülü sahibi Philips Luceo kablosuz telefonlar. Bu yeni telefonlar; modern ve şık tasarımı işlevsellikle birleştiriyor.

Sınıfının en iyi ses sistemlerini, gelişmiş teknoloji ve yenilikçi tasarımlarla birleştirerek tüketiciye ulaştıran Philips, ‘Luceo’ kablosuz telefonuyla ikon olmaya aday tasarımda bir ürünü tüketiciye sunuyor. Modern çizgilerden oluşan bir kablosuz telsiz telefon olan Luceo, stil ve işlevselliği bünyesinde birleştiriyor. Bu bileşim, Luceo’yu her evde hoş duracak ve her eve değer katacak bir tasarım enstrümanına da dönüştürüyor. Luceo’nun bu yenilikçi tasarımı ödüle de layık görülmüş bir tasarım. Luceo, tasarım dünyasının en prestijli ödülü olan Reddot Tasarım Ödülleri’nde 2015’te alanında büyük ödülün sahibi oldu.

Yüksek kontrastlı, siyah üzerine beyaz ters LCD ekran, kolay okumayı sağlar ve aynı zamanda Philips Luceo’nun genel ince tasarımıyla çok uyumlu.Tabandaki ikinci ekran arayanın kimliğini ve saati gösteriyor. Ölçülü ve özenle tasarlanmış tuş takımı, ister bir numara tuşluyor ister rehbere bir numara giriyor olun her tuş basışını net bir şekilde hissedeceğiniz hassas numara girişini garantiliyor. Luceo’da basma gücü ve tuş tepkisi arasındaki dengeyi bulmak üzere kullanılan malzemeler ve tuş yapıları, kapsamlı kullanıcı testlerinden geçmiştir.

Konuşurken başka bir iş yapmaya izin veren mod

Eller serbest modu arayan kişinin sesini güçlendirmek üzere entegre bir hoparlöre sahip, böylece telefonu kulağınızda tutmadan çağrı sırasında dinleyip konuşmanızı sağlıyor. Bu özellik çağrıyı başkalarıyla paylaşmak istediğinizde veya konuşurken başka bir iş yapmak istediğinizde son derece kullanışlı.

Luceo’da ahize her durumda şarj edilebiliyor. Güvenilirlik ve rahatlık için ahize, yerleştirme istasyonunun her iki yönünde de şarj edilebilerek kolaylık sağlıyor. Akıllı kablo yönetimiyle ise, telefon her açıdan görsel cazibesini koruyor. Luceo’da istediğiniz an ışıktan rahatsız olmamak için baz ekranı kapatmayı seçebiliyorsunuz.

Çevre dostu Luceo’da radyasyon sıfıra düşüyor

Luceo üstelik çevre dostu bir telefon. Luceo’nun EKO modu etkinleştirildiğinde, yayılan radyasyon %60’a kadar ve telefon şarj edilirken de %95’e kadar düşüyor. EKO+ modu etkinleştirildiğinde ise radyasyon sıfıra düşüyor.

İstenmeyen görüşmelerden ‘Kara liste’ ile uzak durun

Kara liste, belirli numaralardan veya belirli rakamlar ile başlayan numaralardan gelen çağrıları engelleyerek sizi istenmeyen görüşmelerden uzak tutuyor. Üründe, ayrıca sessiz modu ile huzurun ve sessizliğin tadını çıkarmak için belirli zamanlarda zil seslerini devre dışı bırakabilirsiniz. Giden çağrı engellemesi sayesinde belirli rakamlar ile başlayan belirli numaralara çağrıları engelleyerek kabarık fatura sürprizlerinden de korunabilirsiniz.

Philips Luceo’nun tavsiye edilen perakende satış fiyatı  189,90 TL.

Teknoloji Makaleleri