Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

LinguaLEo CEO’su Stavisky İngilizce Eğitiminde Teknolojinin Rolünü Anlatacak

logo_sourceDünyada 11 milyondan fazla kişinin kullandığı online İngilizce eğitim platformu LinguaLeo’nun CEO’su Dmitry Stavisky, 18-19 Nisan’da İstanbul MEF Üniversitesi’nde düzenlenecek Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı EdTechIst’te, İngilizce eğitiminde teknolojinin rolüyle ilgili bir konuşma yapacak. Stavisky, teknolojik uygulamaların kullanıcıların motivasyonunu artırarak İngilizce öğrenmeyi kolaylaştırdığına dikkat çekecek.

Farklı ilgi alanlarına ve hedeflere özel kişiselleştirilmiş içerikleriyle 7’den 70’e herkesin İngilizceyi kolayca öğrenmesini sağlayan online İngilizce eğitim platformu LinguaLeo’nun CEO’su Dmitry Stavisky, 18-19 Nisan’da İstanbul MEF Üniversitesi’nde düzenlenecek Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı EdTechIst’e konuşmacı olarak katılacak.

Eğitim alanında tüm dünyadan uzmanları ve profesyonelleri buluşturan zirvede konuşmacılar arasında yer alacak olan Stavisky, 18 Nisan günü saat 14.00’da yapacağı konuşmada, İngilizce eğitiminde teknolojinin rolünü ve sadece evde değil her yerde dil öğrenme imkanı sağlayan online platformların önemini anlatacak.

Dil eğitiminde alışılagelmiş, ilgi çekici olmaktan uzak ve pahalı yöntemlerin yerine kişiselleştirilmiş, oyun mekaniğiyle kurgulanmış ve interaktif bir içeriğin kullanıcıların motivasyonunu artırarak İngilizce öğrenmeyi kolaylaştırdığından bahsedecek olan Stavisky, dünyada 11 milyondan fazla kişinin kullandığı LinguaLeo’daki deneyimlerini de konuklarla paylaşacak.

Teknoloji Makaleleri