Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

TP-LINK’ten e-Spora Destek

tplink_globaltechmagazineTP-LINK, ZONE eSports’a sponsor oldu. Bir yıl boyunca ZONE eSports’a teknoloji ürünleri ve ağ donanımları sunacak olan TP-LINK, kulübün tüm veri iletişiminin güvenliğini ve sürekliliğini sağlayacak.

Kablosuz ağ pazarının lider markası TP-LINK, spora ve sporculara desteğini sürdürüyor. Son yıllarda ivme kazanan Türkiye elektronik spor dünyasının önemli kulüp ve ekiplerinden biri olan ZONE eSports’a sponsor olan TP-LINK, çevrim-içi oyunlar için gerekli olan ağ donanımlarını sağlayacak.

Kablosuz ağ konusunda A’dan Z’ye çok zengin bir ürün grubuna sahip olan TP-LINK, yüksek hızlı ağ ürünleri ile e-sporcuların gereksinimi olan bağlantı hızlarını sunuyor. Ev ya da ofisin her yerinden, kesintisiz, güçlü ve güvenli olarak ağa bağlanmayı sağlayan TP-LINK çözümleri, bu işbirliği boyunca ZONE eSports ekibi tarafından ve çeşitli organizasyonlarda kullanılacak.

TP-LINK Türkiye Pazarlama Müdürü Zeynep Öcal Özüağ, yeni nesil kablosuz ağ standardı olan 802.11ac’nin kablosuz bağlantı hızlarını, teoride on kata kadar arttırabildiğini vurgulayarak, mevcut piyasadaki ürünlerde an itibari ile 4 kat daha hızlı kablosuz bağlantı imkanı sağlayabildiğini ifade ediyor. TP-LINK’in AC standardını destekleyen modem’den yönlendiriciye (router), menzil genişleticiden USB adaptöre değin zengin bir ürün grubuna sahip olduğunu belirtiyor. Yüksek hızlı, çift bantlı bu ürünler ile e-spor kavramının örtüştüğüne dikkat çeken Özüağ, “Ürünlerimizin teknik gücüne ve kalitesine güveniyoruz. Yüksek hız ve kesintisiz bağlantı gerektiren e-spor uygulamaları için ideal ürünler. Bu nedenle Zone eSports’a sponsor olduk” diyor.

E-spor sektörünün Asya’da multi-milyar seviyesine ulaştığını ve her geçen gün artan ivmesiyle firmaların ilgisini çektiğini vurgulayan ZONE eSports’un kurucusu Zafer Yılmaz, “Bu konuda kendi alanında dünya markaları ile çalışmak bizim için çok değerli ve firmalara sunduğumuz samimi ve verimli işbirliklerimizin değerini her geçen gün arttırmaya devam ediyoruz. Bunların başında kuşkusuz dünya markası TP-LINK geliyor. TP-LINK’in bize sağladığı teknoloji ve ağ ürünleri ile takımımız ve oyuncularımız daha verimli ve sorunsuz bağlantının yanında güncel yaşamda da kullanabilecekleri çeşitli ürün ve teknolojilere sahip olabilecekler” diyor.

Elektronik spor oyunlarında çalışmalarını sürdüren ZONE eSports Kulübü, e-spora gönül veren, ciddi, disiplinli ve özgüveni yüksek oyunculara destek vererek, Türkiye’de oyunculuğun bu alanda güçlü ve profesyonel olarak temsil edilmesini hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda yerel ve uluslararası etkinlikler düzenleyen ve rekabetçi oyunlarda profesyonel ekip ve oyuncuları bulunan ZONE eSports kulübü e-spor’un gelişimine destek oluyor.

Teknoloji Makaleleri