Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

NGN, EMCnin Altın İş Ortağı Oldu

emc_globaltechmagazineTürkiye’nin lider IT ve veri merkezi şirketlerinden NGN, iş ortaklarıyla ilişkilerini güçlendirerek yoluna devam ediyor. Global markalarla sürekli ve önemli işbirlikleri yapan NGN, bu önemli isimlerden EMC’nin “Gold İş Ortağı” seviyesine yükselmeyi başardı.

Hizmet verdiği müşterilerine yenilikçi ve yüksek kalitede teknoloji ve çözüm sunmayı hedefleyen NGN, 2005 yılından bu yana dünyanın en büyük teknoloji markalarından EMC ile işbirliğini sürdürüyor.

NGN son olarak, EMC’nin Türkiye’deki iş ortakları arasındaki en yüksek seviye olan “Gold İş Ortaklığı”na yükseldiğini açıkladı. Böylece NGN, EMC’nin Türkiye’deki en yüksek seviyesinde yer alan ilk 3 iş ortağı arasına girmeyi de başarmış oldu.

6 BİNDE İLK 100’E GİRDİ

Bu başarıyla ilgili açıklama yapan NGN Pazarlama Müdürü Seçil Koçoğlu, “NGN olarak, alanında uzman çözüm ortaklarıyla güçlü işbirlikleri oluşturmaya devam ediyoruz. Bu işbirliklerinden doğan avantajları ve hizmet kalitesini müşterilerimize yansıtarak, onları rekabette bir adım öteye taşıyoruz” dedi.

EMC’nin ülkemizde NGN dışında 2 gold iş ortağı daha bulunuyor. EMEA bölgesinde ise yaklaşık 6 bin iş ortağının 105’i gold seviyesine yükselmiş durumda.

Teknoloji Makaleleri