Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Lenovo’dan Annenize A Sınıfı Bir Hediye

A7-30Türkiye’nin ve dünyanın lider bilgisayar üreticisi Lenovo’nun benzersiz ürünleri, Anneler Günü için hediye düşünenlere de uygun alternatifler sunuyor. Eğer anneniz gün içinde internette gezinmek yada video izlemek için bir tablete ihtiyaç duyuyorsa hafifliği, inceliği ve şıklığıyla bir adım öne geçen A7 – 30 tam ona göre.

Sadece 327 gr hafifliğinde ve 10 mm’den daha ince olan A7 – 30, hem boyutları hem de şıklığıyla göz dolduruyor. 7 inçlik ekranı ile de mükemmel parlaklıkta görüntü kalitesi sunuyor. 3G internet bağlantısı sayesinde kusursuz bir seyahat arkadaşı olan A7- 30, mobil haldeyken bir şeyler okumak, müzik dinlemek, video seyretmek veya internette gezinmek için ideal. Son derece hafif olan bu tableti anneniz, kullanmadı zamanlarda çantasında olduğunu bile hissetmeyecek.

Lenovo A7-30, çizilmez mikrofiber kaplamalı, kaliteli ve zarif bir koruyucu folyo kılıfla da donatılabiliyor. Dolby® Ses Sistemi’ne sahip olan bu tabletle müzik dinlemek de ayrı bir keyif. Tek şarjla 8 saate kadar WiFi bağlantıya imkân tanıyan A7-30 sadece 311 TL’lik uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Teknoloji Makaleleri