Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Google Play Artık PayPal Güvencesiyle

PrintAndroid işletim sistemine sahip mobil cihaz kullanıcıları, Google Play ödemelerini artık Türkiye’de de PayPal güvencesi ve kolaylığıyla yapacak. Üstelik Mayıs ayı boyunca Google Play’de PayPal Nakit Kart ile alışveriş yapanlar yüzde 50 indirimden yararlanacak.

Dünya ödeme sistemleri lideri PayPal, işbirliği yaptığı markalara sürekli yenilerini eklemeye devam ediyor. PayPal şimdi de Google Play ile işbirliğine gitti. Google tarafından geliştirilen, Android işletim sistemi kullananlar için uygulamalar ve dijital içerikler sunan Google Play’in ödeme seçenekleri arasına PayPal da katıldı. Bu işbirliğinin Türkiye’deki kullanıcıların da hizmetine sunulmasının ardından, PayPal’dan bir iyi haber daha geldi. Mayıs ayı boyunca Google Play alışverişleri PayPal Nakit Kart sahiplerine yüzde 50 indirimli!

Google Play üzerinden elektronik kitap, uygulama, müzik, oyun ve daha birçok içeriği indirmek isteyen Türkiye’deki kullanıcılar bundan böyle ödemelerini PayPal güvencesiyle gerçekleştirebilecek. Kullanıcılar, hem hızlı hem de kolay bir şekilde, yalnızca e-posta adresleri ve şifrelerini kullanarak PayPal hesaplarıyla ödeme yapabilecek.

PayPal Nakit Kart sahibi olmak çok kolay!

PayPal Nakit Kart, Migros, Teknosa, D&R ve PTT gibi noktalarda satılıyor. Ayrıca online başvuru ile ücretsiz olarak sipariş edilebilen kart, yalnızca kurye masrafı (4 TL) karşılığında alınabiliyor. PayPal Nakit Kart kullanıcıları, TEB ATM’lerinde para yükleme, bakiye görüntüleme ve para çekme işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Ve PayPal Nakit Kart için aylık sabit ücret alınmıyor!

PayPal’ın, TEB, MasterCard ve Ininal işbirliğiyle Türkiye’de geçen yıl hizmete sunduğu Nakit Kart’la ayrıca tüm bankaların ATM’lerinde ve Migros şubelerinde işlem yapılabiliyor.

Teknoloji Makaleleri