Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yazın Tadını 2’si 1 Arada Laptopunuz ile Dilediğiniz Yerde Çıkarın

intel_globaltechmagazineTeknoloji dünyasının en moda yeniliği 2’si 1 Arada laptoplar, dizüstü bilgisayarların üretkenliği ve performansını, tabletlerin taşınabilirliği ve eğlencesi ile birlikte sunuyor. İstediğiniz zaman dizüstü bilgisayar, istediğiniz zaman tablet olan 2’si 1 Arada laptoplar her iki ürünün de en iyi özelliklerini tek bir üründe birleştiriyor. 5. Nesil Intel® Core işlemcilerle geliştirilen, daha iyi performans ve daha uzun pil ömrünü daha şık ve ince tasarımlarla sunan 2’si 1 Arada laptoplar sayesinde bu yaz kapalı mekânlara mahkûm kalmayın, işi de eğlenceyi de yanınızda taşıyın.

İstediğiniz zaman tablet istediğiniz zaman diz üstü bilgisayar olan 2 si 1 Arada laptoplar eksiksiz diz üstü bilgisayar performansı ile tablet eğlencesini bir arada sunuyor. 2’si 1 Arada laptoplar 5. Nesil Intel® Core işlemcilerin sunduğu üstün performans ve uzun pil ömrü sayesinde mobil hayatın tüm avantajlarını sunarak tercihi size bırakıyor. Katlanabilen ve çıkabilen kapağı, kompakt tasarımları ile dilediğiniz yere yanınızda taşıyabileceğiniz 2’si 1 Arada laptoplar ile bu yaz istediğiniz zaman bir parkta çalışın, ya da bir cafede arkadaşlarınızla görüntülü sohbetin tadını çıkarın.

Intel’in yeni işlemci ailesi sayesinde yüzde 50 daha hafif ve ince yapıda tasarlanan 2’si 1 Arada laptoplar, tasarımda küçülen boyutlara karşın artan performansıyla daha özgür bir dünyanın kapılarını aralıyor. Bir dizüstü bilgisayar ile bir tablet arasında seçim yapma zorunluluğunu ortadan kaldıran 2’si 1 Arada laptoplar güçlü performansın yanı sıra sunduğu etkileyici görsel deneyimle de kullanım amacınız ister iş, ister oyun olsun tüm ihtiyaçlarınızı tek bir ürünle karşılıyor.

Çocuğunuza hem eğlenceli hem öğretici karne hediyesi

5. Nesil Intel® Core işlemciler sayesinde üstün bir performans vadeden 2’si 1 Arada laptoplar okulların kapanmasıyla çocuklarınızın çoğalan zamanını en iyi şekilde değerlendirmeleri için de fırsat sunuyor. Bu yaz çocuklarınız ister tatilde ister evde olsun 2’si 1 Arada laptopların ışık hızındaki performansı ve uzun pil ömrü ile yaz tatilinin keyfini çıkaracak.

Bu yaz, istediğiniz her yere götürebileceğiniz 2’si 1 Arada laptopları yanınızdan ayırmak istememeniz için birkaç güzel neden:

1. Çok yönlü: Intel’e özgü performans ve tablet mobilitesine sahip. Tabletin eğlencesi ve bilgisayarın gücü bu akıllı cihazda birleşiyor.

2. Uygun fiyat: Neden bir seçim yapmak zorunda kalasınız ki? Bütçenize uygun bir fiyatla ikisine birden sahip olabilirsiniz.

3. Hem iş hem oyun: Gerektiğinde çalışın, canınız istediğinde oyun oynayın. 2’si 1 Arada laptop size uyum sağlar.

4. Performans: Hızınıza ayak uydurur, gerektiğinde ekstra hız sağlar. Size uyum sağlayan bir performansa sahip.

5. Mükemmel medya deneyimi: Güçlü ve canlı medya deneyimi. Net ve canlı görseller.

6. Güvenlik: Core işlemcilerde Intel’in entegre güvenlik teknolojileri güvenli alışveriş, sosyal ağlarda gezinmeyi ve araştırma yapmanıza imkan verir.

7. Üstün Windows 8 deneyimi: Uygulamalar, yazılımlar ve cihazlar için kusursuz uyumluluk.

Teknoloji Makaleleri