Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Gigaset C530IP ile Yurtdışı Görüşmeler Ücretsiz

gigaset_globaltechmagazineSabit telefon sektörünün güçlü oyuncularından Gigaset’in C530IP modeli, hem analog hem de internet üzerinden görüşme yapabilmeyi sağlayan özelliğiyle ev ve ofis kullanıcılarının yeni tercihi olacak. 6 ilave el cihazına kadar genişletilebilme özelliğine sahip olan telefonla, gigaset.net aracılığıyla başka ülkelerdeki Gigaset VoIP telefonlar ile ücretsiz konuşma yapmak da mümkün

Dect telefonlarda dünya lideri Gigaset, mükemmel ses kalitesini fonksiyonellikle buluşturan telefonu C530IP’yi Türk halkının beğenisine sundu. HDSP ™ ses teknolojisiyle eş zamanlı 2 VoIP, 1 PSTN arama yapabilen ve sosyal medya gibi online bilgilerin kontrol edilebildiği C530IP, Gigaset.net hesabı olan tüm Gigaset IP telefonlarla ücretsiz görüşme yapabilme özelliği ile dikkat çekiyor.

Gigaset ile evlerde akıllı iletişim keyfi

Hem geniş kapsama alanı hem de çevrim içi servislere ulaşmaya imkan tanıyan cihaz, 6 ilave el cihazına kadar genişletilebilme özelliğine sahip. Geniş alanlar içerisinde birden fazla noktadan görüşmeye ve eş zamanlı üç görüşmeye izin veren teknolojisi sayesinde C530IP ile e-posta göndermek, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlara bağlanmak mümkün.

Ev ofis ve küçük ofisiniz için mükemmel çözüm: C530IP

14 saate kadar konuşma, 320 saate kadar bekleme süresi sunan C530IP, ihtiyaçlara göre internet ve sabit hat aramaları arasında kolayca geçiş yapma imkanı sunuyor. Farklı sağlayıcılardan 6 VoIP hesabı eklenebilen telefon, ev kullanıcılarının yanı sıra ev ofis ve küçük ofisler için de mükemmel bir çözüm.

Yüzde 80 enerji tasarrufu sağlayan telefon: C530IP

Gigaset C530IP’nin enerji tasarruflu güç ünitesine sahip olması daha az elektrik tüketerek çevreyi korumaya ve tasarruf sağlamaya yardımcı oluyor. Ayrıca telefonu ECO moduna alarak elektrik tüketimini yüzde 80’e kadar düşürmek mümkün. Gigaset C530IP’yi yetkili satış noktalarından tavsiye edilen liste fiyatı 319 TL’den satın almak mümkün.

Teknoloji Makaleleri