Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yealink müşterilerine artık daha hızlı hizmet sunulacak

bircom yealink globaltechmagazine
2014 yılından beri Yealink’in Türkiye distribütörlük görevini üstlenen Bircom, Gold Distribütör unvanına layık görüldü. Yealink tarafından sunulan tüm destek ve ürün geliştirme hizmetlerine öncelikli olarak ulaşacak Bircom, Yealink müşterilerinden gelecek talepleri en hızlı şekilde süreçlendirecek.

Üretime başladığı ilk günden bu yana pazar lideri olmak için çalışan Yealink bugün pek çok ülkede birinci sıraya ulaşmış ve tüm dünyada saygıyla karşılanan ve en çok tercih edilen IP telefon, video konferans ve UC uç birim üreticisi durumunda. Frost&Sullivan tarafından yayınlanan analizlere göre Yealink Türkiye’nin de dahil olduğu EMEA bölgesinde birinci, tüm dünyada ise ikinci en büyük SIP telefon üreticisi konumunda.

Yealink, 2001 yılından beri VoIP telefon teknolojisine yön veren IP telefonları, görüntülü IP telefonları ve IP Dect telefonları geliştirerek 140 ülkede en çok tercih edilen SIP telefon üreticisi konumuna geldi. 2015 yılından bu yana video konferans ve sesli konferans ürünlerini de portföyüne ekleyen Yealink farklı büyüklükteki kurumların IP telefon ve görüntülü iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayan geniş bir ürün yelpazesine sahip.

2014 yılından beri Yealink’i Türkiye’de temsil eden Bircom, 2015 yılında gerçekleştirdiği hızlı büyüme ve servis kalitesi alanındaki başarıları ile 2016 yılı Nisan ayında Yealink’in Türkiye’deki tek Gold distribütörü oldu. Yealink ürünleri için en geniş teknik kadro ile tüketicilere en hızlı ve en kaliteli destek hizmetlerini sunan Bircom, Gold Distribütör unvanı ile Yealink tarafından sunulan tüm destek ve ürün geliştirme hizmetlerinde öncelikli olarak destek alma hakkı kazandı. Bircom iş ortaklarından ve Yealink müşterilerinden gelecek taleplerin en hızlı şekilde işlenebilmesini sağlayan bu gelişme ile oluşturduğu katma değeri 2016 yılında da artırarak geliştirecek.

Yealink tarafından pazara sunulan ürünleri öncelikli olarak Türkiye’de sunma şansına sahip olacak Bircom, mevcut ürünlerin tedarikinde de Gold Distribütör olarak iş ortaklarının projeleri için gereken hızlı sevkiyatlar için ürün stoklarının kullanımında öncelikli haklara sahip.

Teknoloji Makaleleri