Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Toshiba’dan Profesyoneller İçin Üstün Ayrılabilir Notebook ve Tablet

Portege_Z20t-B_02_with_screenTNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, profesyonel kullanım için tasarlanan, tek bir cihazda 31.75 cm (12.5”) notebook ve tableti birleştiren, ayrılabilir yeni Toshiba PortégéZ20t modelini tanıttı. Geniş üretkenlik ve güvenlik özellikleri ile donatılan ve yeni Intel® Core™ M işlemcilere sahip iş amaçlı kullanım için optimize edilen ultra taşınabilir cihaz, hem kolayca içerik yaratımını, hem de tüketimini destekliyor. 164 saate kadar ekstra uzun pil ömrü, hafif kasası, zarif ve ince tasarımı ile gelişmiş PortégéZ20t, ofis içindeki veya ofis dışındaki profesyonel hayat için hazırlandı.

Ultra esneklik için mükemmel tasarım

İş amaçlı kullanım için optimize edilmiş tasarımı ve geniş özellik yelpazesi ile PortégéZ20t profesyoneller için üstün bir eşlikçi. Opsiyonel Wacom sayısallaştırıcı üstün el yazısı tanıma özelliği sunuyor; böylece kullanıcılar toplantılarda hızlı ve net şekilde not alabiliyor ve çizim yapabiliyorlar. Ayrıca bu veriler tablette bulunan özel bir yuvada depolandığından dolayı veri kaybı riski en aza indiriliyor.

Notebook olarak tasarlanan cihaz, tablet modunda da aynı oranda etkileyici. Döndürülebilir mekanizması ile arka tarafa çevrilerek geniş gruplara sunum yapılabiliyor. Tablet ana kaideye bağlandığında daha uzun pil ömrüne ve klavye üzerinde bulunan ilave bağlantı seçeneklerine sahip oluyor. Kullanım kolaylığı için tablet kolay mekanizması ile tek elle ayrılabiliyor. PortégéZ20t ayrıca, Full HD IPS dokunmatik ekranı sayesinde, aynı anda çok sayıcı kullanıcı tarafından içerik görüntülenmek istediğinde geniş görüntü açısıyla canlı ve net detaylar sağlıyor. Ekranın mat kaplaması ofis aydınlatması altında veya dış ortamdayken yansımaları azaltarak iş amaçlı kullanıcılar için mükemmel kullanım sağlıyor. Sıvı dökülmelerine dayanıklı arka aydınlatmalı klavyenin eklenmesi, yetersiz aydınlatma olan ortamlarda çalışmayı sağlarken, geliştirilmiş tuş tasarımı kolay ve rahat yazı yazma özelliği sunuyor. Ek olarak, entegre Accupoint özelliği daha hatasız bir yazım için geniş clickpad alanına alternatif sunuyor.

Tüm gün boyunca ultra taşınabilir

Notebook olarak kullanıldığında, hem tabletin hem de klavyenin şarjını birleştirdiğinden dolayı 164 saate kadar etkileyici pil ömrüne sahip PortégéZ20t, uzun uçuşlarda kullanım için ideal ve her günün sonunda şarj etme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Tablet olarak kullanıldığında ise, 8 saate kadar pil ömrü ile tüm çalışma gününde kullanım sağlıyor. Tablet modunda yalnızca 799g’dan başlayan ağırlığı ve yalnızca 8.8 mm kalınlığı ve notebook modunda 1.59 kg’dan başlayan ağırlığı ile PortégéZ20t, sağladığı üstün bilgisayar performansına rağmen inanılmaz derecede kolay taşınabilir.

Her modda etkileyici performans

Güçlü Portégé Z20t tek bir cihazda pil ömrü ve iş sınıfı performansı bir araya getiren ve optimal kombinasyonu sağlayan Intel® Core™ M işlemcilere sahip. Bu işlemcilerin dahil edilmesi ve Toshiba’nın mühendisliği ile Portégé Z20t, üstün siyah kaplamalı fansız kasası sayesinde sessiz işletime sahip. Portégé Z20t üstün yanıt hızı ve çoklu programları kolaylıkla yürütebildiği 256 GB’a kadar SSD ve 8 GB’a kadar LPDDR3 hafıza içeriyor. Intel® HD grafik işlemciler ile birlikte iş amaçlı kullanıcılar çok daha hızlı bir kullanım elde edebiliyorlar; böylece ofiste veya hareket halindeyken bu heyecan verici ve kullanışlı modelle iş yaşamlarını kolaylaştırabiliyorlar.

İş yaşamında gönül rahatlığı için güvenlik

PortégéZ20t önemli iş verilerini güven altında tutmak için Toshiba’nın EasyGuard süiti gibi bir dizi gelişmiş özelliğe sahip. Güvenli Platform Modülü (Trusted Platform Module -TPM) yerel depolamada verileri korurken, Intel® Aktif Yönetim Teknolojisi (Active Management Technology -AMT) BT birimlerinin izleme, bakım, onarım, güncelleme ve yükseltme işlemlerini uzaktan yapabilmesine imkan veriyor. Her model, Toshiba’nın kalite standartlarını karşılamak üzere, bağımsız Alman test enstitüsü TÜV Rheinland® tarafından yürütülen 76cm.’den düşme gibi testlerin bulunduğu HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test) dahil olmak üzere pek çok zorlu testten geçiyor. Klavyeyi masaya ya da diğer sabit noktalara sabitleyerek yerinden sökülmesine imkan vermeyen Kensington kilidi girişi de mevcut.

İster geniş bir kurumsal ortam, ister küçük bir işletme olsun Portégé Z20t sahip olduğu, System Center Configuration Manager (SCCM), Windows Management Instrumentation (WMI), Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) ve Toshiba Smart Client Manager (TSCM) gibi gelişmiş yönetilebilirlik seçenekleri ile son derece yönetimi kolay.

Tüm durumlar için bağlantı seçenekleri

PortégéZ20t nasıl kullanıldığından bağımsız olarak bir iş insanının gereksinim duyabileceği tüm çevre birimlerine bağlanmak için geniş seçenekler sunuyor. Tablet modunda, ilave ekranları bağlamak ve hızlı veri transferi için bir adet mikro HDMI® girişi, mikro USB girişi ve mikroSD girişi mevcut. Klavye bağlı olduğunda ise kullanıcılar ilave bağlantı özelliklerinden yararlanabiliyor ve RGB, HDMI®, GBit LAN ve 2x USB 3.0 girişi dahil olmak üzere tam boyutlu girişler sayesinde ilave adaptöre ihtiyaç duymuyorlar.

Ayrıca PortégéZ20t, opsiyonel 3G/4G modülü ile hareket halindeyken sabit internet kullanımı ve Wi-Fi® ac/a/b/g/n ağları ile güvenilir ve hızlı Wi-Fi® erişimi sağlıyor.

Toshiba PortégéZ20t:

• Ekran: 31.75 cm (12.5”) Full HD (1920 x 1080), 350 NIT, 10 parmak dokunmatik destekli IPS ekran

• İşlemciler: Intel® Core™ M işlemci

• Grafik: Intel®HD Graphics 5300

• Depolama: 256 GB’a kadar SSD

• Hafıza: 8GB’a kadar LPDDR3 1600MHz yerleşik

• Bağlantı:

• Tablet – 1 x mikro-HDMI®, 1 x mikro USB, 1 x mikroSD, birleşik ses girişi

• Notebook – tam boy RGB, HDMI®, 2x USB 3.0, Kensington kilidi girişi

• İletişim: Wi-Fi® 2×2 ac + ac/a/b/g/n, Bluetooth® 4.0, opsiyonel 3G/4G kombo modülü, GBit LAN (klavyede)

• Ön yüzde Full HD web kamera, arka yüzde 5 MP kamera

• Opsiyonel Wacom sayısallaştırıcı

• Güvenlik: Toshiba EasyGuard, Trusted Platform Module, Intel Active Management Teknolojisi

• İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro

• Pil ömrü:

• Notebook –164 saate kadar

• Yalnızca tablet– 8 saate kadar

• Renk: Seçkin mat siyah kaplama

• Boyutlar:

• Ultrabook™Notebook – 309 x 215 x 21 mm

• Yalnızca Tablet– 309 x 199 x 8.8 mm

• Ağırlık:

• Ultrabook™Notebook –1.59 kg’dan başlayarak

• Yalnızca Tablet–799 g’dan başlayarak

Teknoloji Makaleleri