Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Logitech K400 Plus ile Televizyonunuzu Kontrol Edin

LogitechK400Logitech’in yeni kablosuz oturma odası klavyesi Logitech® Wireless Touch Keyboard K400 Plus  ile televizyonunuzu kontrol etmek artık daha kolay. Logitech  K400 Plus’ın yaklaşık on metreye kadar kablosuz kullanım özelliği ve dokunmatik mouse özellikleri ile koltuğunuzdan kalkmadan televizyon keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, “Oturma odaları, hepimizin dinlendiği, eğlendiği ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirdiği mekanlar. K400 Plus, televizyonunuzu  kontrol etmenize yardım ederek oturma odası keyfinizi daha da arttırıyor’’dedi.

Ayarlanabilen ışıklı gösterge ve dokunmatik mouse özelliklerini bir arada sunan kompakt klavye ve aynı zamanda da bir mouse olan  K400 Plus, kısayol tuşları, menü yönlendirmeleri, yön tuşları ile ses kontrolü ve menü yönlendirmeleriyle dijital eğlencelerinize kolay ulaşım sağlıyor.

Modern oturma odalarına uygun olacak sekilde nötr gri renkte üretilen Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus, şık ve  yuvarlak hatlı, ince tasarımı ile dikkat çekiyor. K400 Plus, 18 ay pil süresi ile dijital eğlencelerinizin kesintiye uğramamasını sağlıyor.

Logitech Kablosuz Dokunmatik Klavye K400’ün tavsiye edilen satış fiyatı 45 USD olacak.

Teknoloji Makaleleri