Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Logitech’ten Eğlenceli ve Renkli Yeni Mouse Koleksiyonu

FrancescaFoxDünya çapında mouse kategorisinin lideri Logitech, geleneksel özel tasarım koleksiyonlarının yedincisi olan Logitech 2015 Play Collection’ı tanıttı. Moda, aksesuar ve tasarım dünyasındaki en son trendlerden esinlenilerek hazırlanan yeni mouse Logitech Wireless Mouse M238, eğlenceli karakterleri, renkli ve geometrik desenleriyle dikkat çekiyor.

Play Collection’ın eğlenceli kombinasyonları ve tasarımlarıyla çalışma masalarını renklendireceğini söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, “Renk ve eğlenceyi bir araya getirerek ve biraz da işin içine ruh katarak Logitech 2015 Play Collection’ı kullanıcıların beğenisine sunuyoruz. Yeni mouse’larımız ile onları hem neşelendirmeyi, hem de gülümsetmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Parlak, eğlenceli ve canlı renkler içeren Logitech Play Collection, Logitech tasarım ekibi tarafından, Milano Tasarım Haftası’ndaki eğlenceli temalardan ve materyallarden esinlenerek tasarlandı. Logitech Play Collection serisinin bu yılki üyesi Wireless Mouse M238’i hassas kaydırma ve takip etme özellikleri sayesinde avucunuzun içinde rahatça tutarak web sayfaları arasında gezinebilirsiniz.

Logitech 2015 Play Collection, 12 aylık pil ömrü ile yıl boyunca kesintisiz eğlence sunuyor.

· Logitech 2015 Play Collection mouse’ları Ağustos ayı itibariyle Türkiye’de 69,90 TL (KDV dahil) tavsiye edilen satış fiyatı ile satışa sunulacak.

Teknoloji Makaleleri