Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

ASUS’tan Jilet Gibi Babalara Jilet Gibi Bilgisayar

ASUS_UX305Dünyanın en ince 13,3 inç QHD+ çözünürlüklü dizüstü bilgisayarı ZenBook UX305 3200 x 1800 çözünürlükte film ve oyun keyfinin yanı sıra Intel Core M işlemcinin gücünü de sunuyor. İş, oyun ve film keyfini tek gövdede sunan cihaz Babalar Günü için en gözde hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

ASUS, babalarını Babalar Günü’nde şık ve yüksek performanslı bir teknoloji ürünüyle sevindirmek isteyenlere dünyanın en ince 13,3 inç QHD+ çözünürlüklü dizüstü bilgisayarı ZenBook UX305’i hediye seçeneği olarak sunuyor. Yalnızca 12,3 mm kalınlığında ve 1,2 ağırlığındaki ZenBook UX305, her yere kolaylıkla taşınabiliyor, özellikle işkolik babaların hem yolda hem de evde işlerini rahatlıkla yapabilmelerini sağlıyor.

İnce gövdesine rağmen yüksek performans sunan donanımları içerisinde barındıran ZenBook UX305, Intel® Core™ M işlemcinin sağladığı güç ve 10 saate varan pil ömrüyle en zorlu uygulamaları rahatlıkla çalıştırıyor. 3200 x 1800 çözünürlük ayrıcalığı sunan ZenBook UX305 ile oyun oynamak da film izlemek de apayrı bir keyif veriyor.  4GB RAM (8GB Opsiyonel) ve 256GB SSD ile depolama ve güç dengesini mükemmel bir şekilde kuran cihazın bir diğer yenilikçi özelliği de ASUS IceCool teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde cihaza avuç içinin konduğu bölüm, tüm anlarda beden sıcaklığının altında kalıyor ve bu sayede kullanıcı konforu en yüksek seviyeye çıkıyor. İş, oyun ve film keyfini tek ve her yere rahatlıkla taşınabilecek bir bilgisayarla çıkarmak isteyen babalar için ZenBook UX305 mükemmel bir hediye seçeneği.

ZenBook UX305’in tavsiye edilen perakende satış fiyatı 1.199 Amerikan Doları + KDV.

Teknoloji Makaleleri