Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Hitachi Data Systems Kamu Sektöründeki İnovatif Çözümlerinde Devrim Yaratacak

HDSHitachi Data Systems ve Vion, Sosyal İnovasyon ve Büyük Veri Analizi alanlarında sundukları çözümleri geliştirmek amacıyla 35 yıllık başarılı iş birliklerini genişletme kararı aldılar.

Hitachi Data Systems (HDS), iş kritik bilişim altyapıları tasarım, dağıtım ve bakımı konusunda pazar lideri ViON ile olan 35 yıllık iş ortaklıklarını yeni bir aşamaya taşıdıklarını duyurdu. Bu yeni düzenlemeyle birlikte iki marka hizmetlerini ABD Federal Hükümeti ve kamu sektörüne yönelik sundukları üstün teknolojili depolama sistemlerinin de ötesine taşıyarak, sektörler arasında büyük veri analizi ve Sosyal İnovasyon çalışmalarına odaklanacaklar. Genişleyen iş ortaklığı kapsamında atılacak ilk adımda HDS bünyesindeki tüm Hitachi Sanallaştırma ürünleri ViON’un büyük veri çözümleri portföyüne eklenecek.

HDS Türkiye Ülke Müdürü Serdar Sayar konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “35 yıldan uzun süredir ViON ile sürdürdüğümüz iş ortaklığımız özellikle devlet ve kamu sektöründeki başarılı grafiğimizin arkasındaki en önemli itici güçlerin başında geliyor. Endüstri değişip geliştikçe yeni eğilimler ve ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Biz de Büyük Veri Analizi ve Sosyal İnovasyon gibi gelişen müşteri ihtiyaçları doğrultusunda iş ortaklıklarımızı da genişletiyoruz”.

HDS ve ViON’un genişlettiği iş ortaklığı ile birlikte kamu altyapısında kullanılan birçok uçtan uca çözümde birçok farklı sistem, sensör ve cihazdan alınan verilerin gerçek zamanlı analizlerinin yapılması ve yönetilebilmeleri çok daha kolay hale geliyor. Hitachi Sanallaştırma teknolojileri, ViON’un portföyüne uygun bir şekilde video kameralar, sensörler ve sosyal medya gibi ortamları bütünleşik ve tek bir platformda sunarak, anlamlı veri bütünleri elde edilebilmesini sağlıyor. Bu çözümler sayesinde kullanıcılar istedikleri veri akışlarını operatörlerin iş istasyonlarına yönlendirerek saha ekipleri için her türlü veriyi erişilebilir kılabiliyor. Aynı zamanda yüksek öncelikli süreçlerde gerçek zamanlı görüntüleme ve gelişmiş durumsal farkındalık yaratılmasını sağlıyorlar.

Teknoloji Makaleleri