Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Hitachi Data Systems Türkiye Satış Kadrosuna İddialı Atama

Hitachi Data Systems Mehmet GunerVeri Depolama konusunda dünya devleri arasında yer alan Hitachi Data Systems Türkiye, satış kadrosundaki istikrarlı büyümesine devam ediyor.

Veri depolama, bulut, büyük veri ve sosyal inovasyon alanında dünya devleri arasında yer alan Hitachi Data Systems Türkiye’nin Ankara Bölge Satış Müdürü sektörün profesyonel ismi Mehmet Güner oldu. Son bir yıl içinde Türkiye kadrosunu yüzde 100’ün üzerinde büyüten Hitachi Data Systems, Mehmet Güner’i kadrosuna katarak sektördeki istikrarlı büyümesine devam ederken, Türkiye’ye yaptığı yatırımlarıyla da rakiplerinden bir adım öne çıkmaya devam ediyor.

Bilişim sektörünün deneyimli ismi Hitachi Data Systems’ta

TED Ankara Koleji’nde eğitiminin ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde işletme eğitimi alan Mehmet Güner, iş hayatına 1989 yılında bilişim sektöründe o tarihteki adıyla Koç-Unisys Bilgi ve İletişim Sistemleri’nde Kamu Sektörü Satış Temsilcisi olarak başladı. Kamu sektöründeki 15 yıllık satış deneyiminin ardından Koç Sistem Bilgi ve İletişim Hizmetleri, Siemens Business Services Bilişim Hizmetleri ve Cisco Systems Türkiye’deki üst düzey görevler alan Güner, 2007-2012 yılları arasında Cisco Systems Türkiye’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. 2013 yılı itibarıyla IBM Türk’te Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep Bölgeleri’nden sorumlu Donanım Müdürü olarak görev alan Güner, Eylül ayı itibarıyla Hitachi Data Systems Türkiye’de Ankara Bölge Satış Müdürü olarak atandı. Türkiye Bilişim Sektörü’nde birçok oluşuma ve sivil toplum kuruluşuna katkıda bulunan Güner, sektörde e-devlet alanında sayısız projede görev yapmıştır.

Türk markaları daha rekabetçi hale gelecek

Hitachi Data Systems Türkiye Ülke Müdürü Serdar Sayar, artan müşteri sayılarına paralel olarak kadrolarını da genişletmeye devam ettiklerini vurgularken sözlerine şöyle devam etti: “Projelerin uygulanması tarafında başarılı teknik ekibimizle var olan müşteri memnuniyetini sürekli kılarken; yeni müşterilerimizi de satış ekibimizin çalışmalarıyla portföyümüze dâhil ediyoruz. Hızla büyüyen Ankara ekibimizle birlikte, Ankara ve içinde bulunduğu bölgede de ciddi çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Aramıza yeni katılan deneyimli arkadaşlarımızla birlikte bölgedeki etkin durumumuzu ivme kazandırarak sürdürmeyi ve Türk markalarını global arenada daha rekabetçi hale getirmeyi hedefliyoruz.”

Teknoloji Makaleleri