Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

HPE 3PAR 7450 All Flash Array ile Flash’ın Gücünü Keşfedin

Veri merkezinizi dönüştürmek için ihtiyacınız olan hız ve genişleme imkanı HP 3PAR StoreServ 7450 All Flash Array ile sizin elinizde! Şimdi anlatacaklarım bugünlerde CIO’ların ajandalarının üst sıralarında yer alan Flash teknolojisini biraz daha yakından tanımanızı sağlayacak.

Kurumunuz için Flash teknolojisi ile BT maliyetlerini düşürülebileceğini ve yeni gelir kaynakları elde edilebileceğini biliyor muydunuz ?

HP 3PAR 7450 All Flash Array yapılan tüm BT yatırımlarınızdan tam verim alabilmeniz, mevcut maliyetleri düşürerek, yeni gelir kaynakları elde edebilmeniz için size harika bir fırsat sunuyor. Üstelik tüm bunları yaparken veri merkezini sadeleştirerek daha çevik ve etkin bir BT yönetimi imkanı sağlıyor.

Şimdi İşinizi Dönüştürün!

Uygulamalarınızı hızlandırın, gelirlerinizi artırın, verimliliği yüksek olan sistemlerinizi kolayca yönetin, sürdürülebilir bir avantaj sağlayın.

HP 3PAR StoreServ 7450 All Flash Array performansının etkisini görmek için şirketinizde maliyeti en yüksek BT işlerini gözünüzün önüne getirin, hızlı alınan raporlar, gerçek zamanlı analizler, dashboardlar, hızlı çalışan kurumsal uygulamalar.. Bunların hepsine sadece  veri depolama ürününüzü değiştirerek sahip olabilirsiniz.

Flash Satınalma Rehberini Okudunuz mu ?

IOPS, Latency and bandwidth.. Genişleme veya multi controller yapısı neden bu kadar kritik ? Hangisi işiniz için daha önemli ? Flash satınalmaya karar verirken sağlayıcınıza hangi soruları sormalısınız ?

Ücretsiz Kapasite Analizi ile 3PAR’ın Size Sunduğu Avantajları Şimdi Öğrenin!

AAEAAQAAAAAAAAIWAAAAJDc5ZTVlZDJhLWQ0N2UtNGNiOC04OWM1LTU1YWNjNDJmNDRlYQHP’nin müşterilerine ücretsiz olarak sunduğu Kapasite Analizi hizmeti sayesinde, HP satış ekibi tarafından yapılan teknik analiz ile mevcut verilerinizi 3PAR’ın ne kadarlık bir alanda saklayabileceğini, nasıl hız ve performans sağlayabileceğini daha ürünü satınalmadan öğrenebilirsiniz. 3PAR Thin Teknolojileri sayesinde mevcutta kullanmakta olduğunuz verilerin büyüklüğü, sıkıştırma olmadan, diğer veri depolama ürünlerine göre %75’e varan veri depolama avantajı sağlar. Bunun yanında veri merkeziniz sadeleşir, daha az uğraşır ve daha az enerji tüketirsiniz.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen 3PAR Kapasite Analizi İle Nelere Sahip Olacaksınız ?

  • Tüm veri depolama alanınızda sağlanacak toplam hız, kapasite ve performans raporları
  • Veri depolama utilizasyonu
  • Veri depolama gereksinim ve ölçeklendirme bilgisi.

Konu Flash Olduğunda Mimari Önemlidir

Her flash ürünü kurumsal ihtiyaçlarınıza cevap veremeyebilir. Farkın ne olduğunu bildiğinize emin olun!

Hız için üretildi :HP 3PAR StoreServ 7450 All Flash Array birden fazla controller’a sahip olması ve hızlandırılmış ASIC yapısı sayesinde beklenmeyen iş yüklerini kolayca kontrol altına alabilir ve işinizin sürekliliğini garanti altına alabilirsiniz.

Herkes için Uygun Maliyet : Thin Deduplication teknolojisi sayesinde %75’e kadar kapasite avantajına sahip olabilirsiniz.

Sürdürülebilir: HP 3PAR StoreServ 7450 AllFlash Array, QoS (Quality of Service) desteği sayesinde uygulamalarınızın ihtiyacına göre, veri trafiğini yöneterek, verileri önceliklendirebilir. Bu sayede uygulamalarınızda herhangi bir yavaşlama olmadan en zorlu koşullarda bile sürdürülebilir bir BT altyapısına sahip olabilirsiniz.

Verilerinizi Taşıyın ve Arkanıza Yaslanın!

Bugüne kadar verilerinizi kaç kere taşıdıız ?!?! Verilerinizi artık son kez taşımak ister misiniz ?

Mevcut verilerinizi HP 3PAR StoreServ All Flash Array’e son kez taşıyarak, veri depolama anlamında son veri taşıma işini yapın.

Çünkü bundan sonra yapmanız gereken tek şey işiniz aksamadan kapasite olarak genişlemek ve kahve içmek olacaktır.

Biz Söylemiyoruz Gartner Söylüyor

Gartner tarafından her yıl yayınlanan ve veri depolama sektöründe bulunan ürünlerin karşılaştırıldığı Magic Quadrant raporu ile HP 3PAR StoreServ All Flash Array liderler bölümünde en vizyoner ürün olarak yer alıyor.

Yatırımlarınızdan Daha Fazlasını Alın

Hp Veri Depolama ürünlerini veri merkezinizin ve uygulamalarınızın ihtiyacına göre tasarlamak, planlamak ve entegrasyon ihtiyaçları için HP Teknoloji ve Destek danışmanlarından yardım alın. HP’nin Türkiyenin her noktasına 7/24, eş zamanlı olarak destek verebilen ve en yaygın mühendis ağına sahip tek sağlayıcıdır.

Son olarak daha önce “Veri Depolama Mimarisi’nde Hız Zamanı” isimli yazımda da bahsettiğim gibi; SAN Switchlerde bu yüksek performans, düşük latency dünyasında olmazsa olmaz denilebilecek önemli yapı taşlarıdır.

Teknoloji Makaleleri