Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

ASUS Türkiye ’nin Tercihi Teknoser Oldu

ASUSASUS Türkiye, iki farklı ürün grubunun yerinde servis hizmetleri için Teknoser’i seçti. Teknoser, ASUS markalı Workstation ve dizüstü bilgisayarlara Türkiye genelindeki servis ağı ve personeli ile hizmet sunuyor.

ASUS Türkiye, dizüstü bilgisayar ve Workstation ürün gruplarının servis hizmetleri için Teknoser’i tercih etti. İki şirket arasında gerçekleşen işbirliği ile iki ürün grubunda, Türkiye’nin her köşesinde kullanılan ASUS ürünlerine yönelik servis çözümleri Teknoser tarafından sunuluyor.

İşbirliğinin hem kurumsal kullanıcıların hem de son kullanıcıların kullandığı ürünleri kapsadığını belirten ASUS Türkiye Servis Müdürü Ufuk Özgür, “Müşterilerimizin ihtiyaç duydukları servis çözümünü hızlı ve kaliteli bir şekilde almaları bizim için son derece önemli. Teknoser’in alanındaki uzmanlığını Türkiye genelindeki yaygın servis ağı ile desteklemesi, kendi servis noktalarında kendi personeli ile servis hizmeti sunması tercihimizi şekillendiren en önemli faktörler oldu. Ek olarak, benzer ve farklı ürün gruplarında diğer üreticilerle gerçekleştirdiği proje ve işbirliklerinden gelen olumlu referansları da Teknoser seçimimizde teşvik edici oldu” dedi.

ASUS Türkiye’ye ve müşterilerine hizmet sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Teknoser Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Gürsu ise, “Workstation ürünlerine yerinde servis hizmeti sunarken, dizüstü bilgisayar ürünlerinde hem resepsiyon hem de kargo aracılığıyla atölye servisi veriyoruz. Sistem entegrasyon ve saha hizmetlerinde Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olarak, güçlü referanslarımız arasına ASUS markasını eklemek bizi gururlandırıyor. İşbirliğimizin uzun soluklu olacağına inanıyor ve bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Teknoloji Makaleleri