Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Trend Micro GITEX 2015’te Siber Güvenlik Çözümlerini Sergiledi

trend micro globaltechmagazineVeri güvenliğinde 25 yıllık tecrübesi ile küresel çözüm sağlayıcı Trend Micro, Dubai’de düzenlenen GITEX 2015’te inovatif siber güvenlik çözümlerini tüm katılımcılara tanıttı.

Gerçek zamanlı olarak siber tehditleri algılayan ve tanımlayan Deep Discovery eşsiz bir ağ koruma çözümü olmanın yanında işletmelerin kendilerini bu tehditlerden korumaları için gerekli olan derin analizleri ve tehdit istihbaratını da sağlıyor.

Trend Micro’nun Custom Defense çözümünün temelini oluşturan Deep Discovery, sadece tehditleri algılayan bir çözüm olmanın ötesine geçerek bu tehditleri analiz eden, etkisizleştiren ve tüm saldırılara karşılık veren tam bir ağ koruması sunuyor.

“İşletmelere verimli ve maliyeti düşük çözümler sunuyoruz”

Trend Micro Akdeniz Ortadoğu ve Afrika Bölgeleri Başkan Yardımcısı Ihab Moawad ise konuyla ilgili olarak: “İhtiyaçları karşılamak adına işletmeler ve devlet kurumlarının bilişim teknolojilerine olan ihtiyaçları büyük boyutlu güvenlik altyapılarına yapılan harcamaları da oldukça yükseltiyor. Yeterli önlem almaktan kaçınan işletmeler ise kendilerini birçok siber tehditle karşı karşıya buluyorlar. GITEX 2015’te sergilediğimiz güvenlik çözümlerimizle tüm işletmelere verimli ve maliyeti oldukça düşük kapsamlı çözümler sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Trend Micro’nun GITEX 2015 kapsamında sergilediği bir diğer ürünü olan entegre Deep Security platformu ise fiziksel, sanal ve bulut ortamlarında güvenlik sağlıyor. Ayrıca KOBI’lere yönelik Wory-Free Business Security çözümüyle de küresel partner programı kapsamındaki iş ortakları ve distribütörlere ulaşıyor.

Teknoloji Makaleleri