Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

ASUS ZenBook UX305 Artık Intel Core I Serisi İşlemcilerle Daha Güçlü

ASUS ZenbookASUS, dünyanın en ince 13,3 inç QHD+ ultra taşınabilir dizüstü bilgisayarı ASUS ZenBook UX305’in gücüne Intel® Core™ i5 ve i7 işlemciler ile güç kattı.

ASUS’un hem şık hem de güçlü dizüstü bilgisayarı ZenBook UX305 sunduğu üstün performans artık Intel® Core i5 ve i7 işlemciler ile daha artırıldı. ZenBook UX305, olağanüstü güç verimi sağlayan ve her türlü görev için üst performans sunan Core I işlemcilerden gücünü alıyor.

Ultra taşınabilir sınıfındaki ürün inceliği ile her yere sığarken yalnızca 1,3 kg ağırlığıyla da rahatlıkla taşınabiliyor. Kullanıcılar; ister kafede, ister kampüste, ister ofiste, ister evde olsun Intel® Core I işlemcilerin sağladığı yüksek performansın ve 3200 x 1800 çözünürlüğe varan görüntülerin keyfini yaşayabiliyor.

Kullanıcılar UX305’in uzun pil ömrü sayesinde iş ve eğlencede teknoloji keyfini saate bakmadan yaşayabiliyor. ZenBook UX305 gücünü, 8GB RAM ve 256GB SSD’nin depolama ayrıcalığıyla da tamamlıyor. ASUS IceCool teknolojisi avuç içinin konduğu bölümün, tüm anlarda beden sıcaklığının altında kalmasını sağlıyor ve bu sayede kullanıcı konforu en yüksek seviyeye çıkıyor.

Temas, ZenBook UX305’te çok önemli bir yer tutuyor. Ultra hassasiyete sahip dokunmatik ekran, Akıllı Jest destekli çoklu dokunmatik fare ve titizlikle tasarlanmış arka aydınlatmalı tam boyut ergonomik klavye ile UX305, Microsoft’un son işletim sistemi Windows 10’un üstün temas deneyimini de sunmak için tasarlandı.

UX305, ZenBook ailesinin geleneksel bir özelliği olan olağanüstü ses kalitesine de sahip. ICEpower®, Bang & Olufsen teknolojili ASUS SonicMaster, bir dizüstü bilgisayarda daha önce rastlanmamış derin bas tonları ve kristal berraklığında vokaller sağlıyor. Kullanımı kolay AudioWizard yazılımı farklı ses kaynakları için uygun hale getirilmiş beş adet ön ayarı kullanıcılara sunuyor.

ASUS ZenBook UX305 3.349 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Teknoloji Makaleleri