Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sınırları Zorlayan İncelik, Üst Düzey Performans

ASUS_Transformer_Book_T300_ChiASUS Transformer T300 Chi 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar ince tasarımı ve yüksek performanslı Intel Core M işlemcisi ile ister iş, ister oyun olsun “tüm ihtiyaçlarınız için tek ürün” avantajı sağlıyor.

ASUS’un tablet ya da dizüstüne dönüştürülebilen bilgisayar serisi Transformer Book Chi Transformer Book Chi serisi, kullanıcıların istediği anda, istediği yerde, istenilen her türlü işi yapabilmesine imkan veren özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.  Fansız olarak tasarlanan Transformer Book Chi, bu sayede hem hızlı hem de sessiz çalışırken sahip olduğu Intel Core M işlemciler sayesinde mükemmel performansı kullanıcıların emrine sunuyor.

Transformer Book Chi, olağanüstü inceliğinin yanında, tamamen alüminyum yekpare tasarımıyla da lüks hissini sonuna kadar veriyor. Baklava desenli yivleri kenarları, şık ve metalik gövdeye ekstra parlaklık katıyor. Chi’nin tablet ile dizüstü bilgisayar arasındaki kusursuz dönüşümü, özel tasarlanan manyetik mafsal mekanizması sayesinde gerçekleşiyor. Mekanizmada dünyanın en güçlü manyetik malzemesi olan neodim kullanılıyor. Mekanizma sayesinde tablet her seferinde güvenli ve zahmetsiz bir şekilde takılıp çıkarılabiliyor. Yüksek ergonomiye sahip klavye, 20 metreye kadar kapsama alanına sahip Bluetooth üzerinden gövdeye bağlanıyor.

Dışı da güzel içi de

Dış görünüm açısından bakanları kendisine hayran bırakan Transformer Book Chi serisi bilgisayarların içi de bir o kadar baş döndürücü. ASUS TruVivid teknolojisi ile güçlendirilmiş IPS ekranlar, geniş görüntüleme açılarının yanı sıra olağanüstü netlik ve parlaklık sağlıyor. WQHD (2560 x 1440) seviyesine kadar çıkabilen 235ppi piksel yoğunluğu sayesinde, kullanıcılar olağanüstü seviyede canlı ve ayrıntılı görsellerin keyfini çıkarabiliyor. Chi’nin sRGB renk gamına ekranları bu sayede standart ekranlardan %20 oranında daha geniş olma özelliğine sahip. Ekranlar bu sayede daha zengin, daha canlı ve daha gerçekçi renk üretimi sağlıyor.

Chi konuşsun siz dinleyin

ASUS SonicMaster ses teknolojisi sayesinde Transformer Book Chi serisi ses kalitesinde çıtayı yükseltiyor. Üstün mühendislik ve titizlikle tasarlanmış yazılım, dolgun, güçlü ve cızırtısız sesler ile Chi, film izlerken ya da müzik dinlerken kullanıcıyı kendisine daha da bağlıyor.

Chi serisinin amiral gemisi 12,5 inçlik T300 Chi üstün performansı ve enerjisi ile kendisine gönül veren kullanıcıları gerçek dünya ile benzer grafiklerden oluşan farklı dünyalara götürüyor. 2015 CES İnovasyon Ödülü’nün sahibi olan T300 Chi, yepyeni Intel Core M işlemcisiyle olağanüstü performans ve güç verimi sağlıyor. Olağanüstü hafifliği ile iş yeri dışında da üretkenliklerini kaybetmek istemeyen tüketiciler için ideal bir ürün olarak da öne çıkıyor. Canlı, net ve parlak IPS ekrana sahip T300 Chi; 7,6 mm inceliği ve fansız tasarımın sağladığı sessiz çalışma performansıyla benzerlerinden ayrılıyor. T300 Chi’nin ultra hızlı katı hal belleği, geleneksel sabit disklere kıyasla dokuz kat daha hızlı performans sağlıyor. USB 3.0 bağlantı özelliği, USB 2.0’a kıyasla on kata kadar daha hızlı veri aktarımına imkân tanıyor.

Transformer Book Chi serisinin şıklığını birbirinden pratik aksesuarlar tamamlıyor. Active Stylus Pen kullanıcıların ekrana çizim yapmalarını ve yazı yazmalarını sağlıyor. Kalem hissine çok yakın bir deneyim sunan aksesuarın avuç temasını önleme özelliği sayesinde istenmeyen girdiler önleniyor.  Tek dolumda iki ay çalışabilen yeniden doldurulabilir pili sayesinde Active Stylus Pen, Chi için mükemmel bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor.

Chi TriCover manyetik mühürlü bir kılıf olarak Chi’ye tam koruma sağlıyor. Dahili çok konumlu standı sayesinde, Chi’yi yazma ve görüntülemeye en uygun açıda tutmak mümkün oluyor. Kılıfın üzerinde kullanışlı bir kalem tutucu da yer alıyor.  İki parçalı kılıf Chi Case, Chi’nin tablet ve klavyesine tam koruma sağlamanın yanında klavye ve tabletin birbirlerine bağlı durumda kalabilmelerine de imkân tanıyor. Tüm giriş ve yuvalar için erişim açıklığı bulunduran kılıf şık tasarımıyla da Chi’nin güzelliğini tamamlıyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

ASUS Transformer Book T300 Chi

·   Windows 8.1 64-bit

·   12.5in WQHD 2560 x 1440 / Full HD IPS ekran

·   Intel® Core™ M 5Y71 işlemci (1.2ghz)

·   8GB Ram

·   128GB SSD

·   317,8 x 191,6 x 7,6/16,5 mm (tablet/2’si 1)

·   0,72 kg (tablet) 1,42 kg (2’si 1)

Teknoloji Makaleleri