Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Türkiye İnovasyon Haftası 3 Aralık’ta Başlıyor

turkiyeinovasyonhaftasiTürkiye’ye inovasyonda, girişimcilikte, tasarımda, fark yaratmada yol gösterecek ‘Türkiye İnovasyon Haftası’, 3 Aralık 2015 Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezi’nde başlıyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ve Arçelik A.Ş, Sabancı Holding, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türk Hava Yolları (THY) ile Turkcell’in stratejik ortaklığında bu yıl dördüncü kez gerçekleşecek etkinlikler 3 gün devam edecek.

Partner ülke Hollanda’nın da desteklediği ‘Türkiye İnovasyon Haftası’ etkinliklerinde astronot Chris Hadfield’den fütürist Peter Hesseldahl’a, nano teknolojide devir açan Dave Blank’tan strateji tasarımcısı Patrick van der Pijl’a kadar dünyaca ünlü birçok inovasyon gurusu sahne alacak. Ayrıca NAO Robot şovlarından çöpten yapılan müzik aletleriyle canlı konserlere kadar ilginç gösterilerin yer alacağı etkinlikler ‘Sınırsız inovasyon, sınırsız potansiyel’ sloganıyla gerçekleştirilecek.

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek ‘Türkiye İnovasyon Haftası’nda 30 ülkenin inovasyon şampiyonunun katılacağı ilk ‘Küresel IMP³rove Ödülleri’ de sahiplerine verilecek.

Teknoloji Makaleleri