Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Optimizely’nin UX Alanında İlk Türk Çözüm Ortağı SHERPA Oldu

sherpa globaltechmagazineA/B Testler ile Dönüşüm optimizasyonu alanında dünyanın en güçlü platformu Optimizely, Türkiye pazarında UX alanındaki çözüm ortağı olarak SHERPA’yı tercih etti. Optimizely, kişiselleştirilmiş pazarlama ve veriye dayalı inovatif çözümlerini, Türkiye’de SHERPA’nın uzmanlığı ve UX deneyimleri ile birleştirdi.

A/B ve multivariate testleriyle kullanıcılara en doğru web deneyimini sunarak şirketlerin dönüşüm oranlarını artırmalarını amaçlayan Optimizely’nin en öne çıkan özelliği kullanım kolaylığı. Optimizely’nin A/B Testing aracı ile şirketler, web sitesi ya da mobil uygulamalarında daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için kullanıcıların tüm aksiyonlarını derinlemesine ölçümleyebiliyorlar.

Razorfish, Possible ve McCann Connected gibi dünya devlerinin de çözüm ortağı olduğu Optimizely’nin müşteri sayısı, bugün 7 bin firmaya ulaştı. En çok trafik alan ilk 10 bin web sitesinden yüzde 5’ine dokunan Optimizely, kurulduğundan bu yana 500 binin üzerine senaryoyu, toplamda 7 milyar defa müşterilerinin kullanıcılarına ulaştırdı. SHERPA, Optimizely iş ortaklığı ile Türkiye’deki e-ticaret ve perakende firmalarının da veriye dayalı UX analitik ile müşterilerini daha yakından tanımalarını ve web siteleri için doğru aksiyonlar almalarını sağlamayı amaçlıyor.

Teknoloji Makaleleri