Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Samsung Teknolojisi ve Eşsiz İtalyan Tasarımı Samsung Gear S2’de Buluştu

Samsung Gear S2Samsung Electronics, sezgisel, özel kullanıcı deneyimi ve gelişmiş bağlantı özelliklerine sahip çok yönlü dairesel tasarımlı akıllı saati yeni Gear S2’nin özel aksesuarları için İtalyan tasarımcı Alessandro Mendini ile birlikte çalıştı. Samsung ve Alessandro Mendini işbirliği, Gear S2 müşterileri için akıllı saatlerini özelleştirmek ve kişiselleştirmek için farklı seçenekler sunarak mobil deneyimlerine eğlence ve şıklık katacak. Bu eşsiz tasarımlar Türkiye’deki kullanıcıların da beğenisine sunulacak.

Akıllı saatler, herkesin görebileceği şekilde bileğe takıldığı için her gün kullandığımız akıllı telefonlardan daha yakın ve kişisel bir deneyim oluşturuyor. Gear S2’ye özel olarak tasarlanan arayüzler ve kayışlar için Alessandro Mendini ile Samsung arasında yürütülen işbirliği sayesinde kullanıcıların kişisel tarzlarını yansıtmalarına yardımcı olacak özel tasarımlar sunuluyor. Böylece kullanıcılar her an bağlantıda kalabilecekleri akıllı saatlerini kişiselleştirebilecekler. Bu işbirliği, Samsung’un tüm bireylerin daha fazla kendileri gibi hissedecekleri özel seçenekler sunma konusundaki bağlılığını öne çıkarıyor.

İtalyan tasarımı Samsung teknolojisiyle buluşuyor

Modern İtalyan tasarımının gelişiminde önemli bir rol oynayan Alessandro Mendini, tasarım sınırlarını zorlayarak, geleneksel tanımları geride bırakmak üzere farklı kültürleri ve anlayışları harmanlama yetisiyle tanınıyor. Bu tasarım felsefesi, Samsung’un işlevsel olmasının yanı sıra son derece şık ve kişisel deneyim sunan ve mobil iletişim kültürünü yeniden tanımlayan giyilebilir cihazlar oluşturma yaklaşımıyla son derece örtüşüyor. Samsung’un ana kadran tasarım ortağı olarak Mr.Time by Apposter, tasarımlarını Gear S2 ile sorunsuz bir şekilde entegre etmesine yardım etmek için Allesandro Mendini ile yakın bir çalışma yürüttü.

Alessandro Mendini, “İnsanlığın yarattığı en net ve değerli cihazlardan birinin saat olduğuna inanıyorum ve Samsung, teknolojinin hüküm sürdüğü dünyamıza uyum sağlayacak şekilde bu cihazı başarıyla yeniden yarattı,” dedi. Mendini, “Geleneksel bir saatin tarzını dijital dünyayla birleştiren bir ürün yapmak üzere dünyanın önde gelen mobil şirketlerinden biriyle çalışmak son derece eğlenceli ve katılımcı bir deneyimdi. Bu yaklaşım kesinlikle mobilitenin geleceği olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

Samsung Gear S2, kullanım durumuna göre minimum iki, maksimum üç gün dayanan pil ömrü sayesinde, kullanıcılara her an eşlik ederken, saatlerdeki estetik ihtiyacını şık bir şekilde tamamlıyor. Benzersiz ve renkli arayüzleri ile son derece ince, şık kayış seçenekleriyle Samsung Gear S2 için Alessandro Mendini koleksiyonu her müşterinin kişisel zevklerini yansıtan tasarımı tercih etmesini sağlıyor.

Alessandro Mendini’nin Samsung Gear S2 için yarattığı yeni arayüzler ve kayış koleksiyonu cihazın tanıtımının ardından Türkiye’deki kullanıcılarla buluşacak.

Teknoloji Makaleleri