Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Media Markt ’ta Samsung Gear S2 Heyecanı

media markt globaltechmagazineGiyilebilir teknoloji kategorisinde tüketicilerine birçok farklı ürün sunan Media Markt, merakla beklenen Samsung Gear S2 satışlarına başladı. Dairesel tasarımı ve kontrol olanağı veren döndürülebilir bezel halkası ile dikkat çeken Samsung’un en yeni akıllı saati Gear S2, 899 TL’den başlayan fiyatlarla tüm Media Markt’larda ve Media Markt mobil aplikasyonda yerini aldı.

Akıllı teknoloji denilince sunduğu onlarca çeşit ile akla ilk gelen marka olan Media Markt, günlük hayatında giyilebilir teknolojiden vazgeçemeyenlerin beklediği akıllı saat Gear S2’yi tüm mağazalarında ve web sitesinde satışa sundu. Güçlü bir giyilebilir cihazda aranan fonksiyon ve stil gibi kriterleri bir araya getiren saat, dayanıklı paslanmaz çelik gövdesi ve dairesel tasarımıyla yepyeni bir akıllı saat deneyimi yaşatıyor. Spor ve klasik olmak üzere iki çeşidi bulunan akıllı saatte döndürülebilir bezel halka, saatin yan kısmında bulunan Ana sayfa ve Geri düğmeleriyle uyum içinde çalışarak Gear S2’ye analog bir his deneyimi sağlıyor. Ayrıca spor modelde siyah ve beyaz, klasik modelde ise değişebilen kayış seçenekleri ile her tarza hitap ediyor.

Gear S2’nin tüm modelleri Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısı özelliklerinin yanı sıra, Android 4.4 ya da üstü sürümlerdeki Android telefonlar ile uyumlu şekilde çalışabiliyor. Mükemmel bir yılbaşı hediyesi olabilecek akıllı saat tüm Media Markt’larda Denizbank kredisi ile 36 aya varan ve sıfır faizli kredi imkanı ile tüketicilere sunuluyor.

Gear S2 Spor model fiyatı: 899 TL

Gear S2 Klasik model fiyatı: 999 TL

Teknoloji Makaleleri