Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

CPM ERP Yazılım ile Yüzde 25 Kar Edin

cpm erp globaltechmagazineYüzde yüz Türk sermayesiyle kurulan CPM Yazılım, büyük ve küçük ölçekli tüm işletmelere özel geliştirdiği ERP yazılımları ile işletmelerin stok, üretim ve raporlama sorunlarını ortadan kaldırıyor. 25 yıllık deneyim ve farklı sektörlerden 500’ü aşkın çözüm ortaklığından edindiği bilgi birikimi ile geliştirilen ERP yazılım, paket yazılımdan kaynaklanan eksiklikleri gidererek işletmelere hızlı ve esnek çözüm sunuyor. ERP yazılım farklı sektörlere farklı çözümler ve eklentilerle şirket ihtiyaçlarına en doğru çözümü sunarak ilk aydan itibaren %10 ile %25 oranında karlılık sağlıyor.

Kurulduğu ilk yıllardan itibaren geliştirdiği yazılımlar ile KOBİ ve büyük ölçekli işletmelere çözüm ortaklığı sunan CPM Yazılım; 1999 yılından bu yana birbirinden farklı birçok sektöre yazılımlar geliştirerek Türkiye’de sanayi sektörüne hız ve esneklik kazandırıyor. Kullanıcı ve IT dostu olmanın yanında yönetici dostu olmayı da başaran CPM ERP yazılımları, sağladığı verimlilik ile müşterilerine ilk aydan itibaren %10 ile %25 oranında karlılık sağlıyor. ERP, tüm bilgi akışını tek bir bilgi havuzunda toplayarak, gerek raporlamada gerek veri girişinde kullanıcılarına ciddi zaman kazandırıyor. Patron ve yöneticiler, istedikleri bilgi ve raporlara “anlık” olarak ulaştıklarında karar vermeleri de hızlanıyor.

Stok takibinden, malzeme ihtiyacına, planlamaya, risk yönetiminden kredilere, yasal defterlerden uluslararası raporlamaya ve kalite yönetiminden, toplam verimlilik yönetimine kadar birçok sistemin bir arada çalıştığı entegre sistemler bütünü olan ERP, katman mimarisine sahip bir uygulama olarak her türlü ihtiyacı sistem üzerinde hızlıca karşılıyor. Farklı sektörlerde birçok çözüm ve eklenti sunan CPM ERP yazılımları; şirketlere zaman ve maliyetten büyük oranlarda kar elde etme fırsatı sunuyor.

CPM Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut; “Firma olarak kurulduğumuz günden bu yana orta ve büyük ölçekli sektörler için yazılım çözümleri üretiyoruz. Yaptığımız ilk önce şirketlerin ihtiyaçlarını belirliyoruz ve ERP’yi ihtiyaçlara göre geliştiriyoruz. Amacımız tek kelime ile işletmede verimlilik artışını sağlamak. Şirketler yazılımlarını seçerken alternatif yazılımların kabiliyetlerini, kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayabileceği hatta kendisine ileriki yıllarla ilgili alt yapı sunabilmesi gibi bir çok kritere bakmalı. Bir yazılım firması ile anlaşmak, şirketiniz için çok stratejik ve teknik bir satınalma sürecidir. Bu tür satınalmalar, 5-10 yılda bir yapılan çok nadir satınalma işleridir ve doğru karar verilmelidir. CPM ERP yazılımları olarak; finans, satış-pazarlama, satınalma, stok, muhasebe, dış ticaret, personel, bütçe, sabit kıymetler, müşteri ilişkileri, servis, üretim ve kalite yönetimi gibi alanlarda şirketlere hayatlarını kolaylaştıran çözümler sunmaktayız. CPM ERP yazılımları genel olarak firmalara; iş ve bilgi süreçlerinde standardizasyon, verimlilik ve performans sağlar, çalışanlar arasında ortak iş yapma kültür ve lisanı oluşturur, entegre bir sistem desteğiyle işletmenin her noktasında etkin ve hızlı iş sonuçları yaratılmasına olanak tanır, etkin önleyici kontrol sistemleri ile hataları azaltma ve önleme kabiliyeti kazandırır, ürün ve sürecin izlenebilirliği ile proaktif yönetim fırsatı sunar, şirket yönetimlerinin karar alma sürecinde radikal iyileşmelere yardımcı olur.Türkiye’deki orta ve büyük ölçekli işletme sayısı yaklaşık 40 bin. Bu işletmelerde ERP kullanım oranı ise yaklaşık %17. Rakamlar gösteriyor ki işletmelerin önünde katetmeleri gereken ciddi bir yol var.” dedi.

Teknoloji Makaleleri