Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Ticimax ve İyzico’dan 1 Günde Sanal POS’lu E-ticaret Sitesi

ticimax globaltechmagazineTicimax – İyzico iş ortaklığı ile e-ticarete giriş yapmak isteyen firmalar, 1 günde sanal POS’u içinde e-ticaret sitesini kurabiliyor. Üstelik 7 bankanın kartına taksit yapılabiliyor. Ödeme altyapısı hazır olan sistemde tek yapmanız gereken sitenize ürünlerinizi eklemek.

E-ticaret yazılımlarının lider ismi Ticimax, ödeme sistemleri firması İyzico ile işbirliğine gidiyor. İki lider isim, e-ticarete giriş yapmak isteyenlere 1 günde sanal POS’u içinde olmak üzere e-ticaret sistemi kuruyor. 24 saat içerisinde hem e-ticaret sitesi açılıyor, hem de sanal POS’u içinde olduğu için, başlangıçta evrak derdi olmadan ödeme almaya başlanıyor. Üstelik 7 farklı banka kartına taksit olanağı sağlanıyor.

Normal bir POS alma süreci şu şekilde işliyor ;E-ticaret sitelerinde, kredi kartı ile ödeme almak isteyenler sanal POS almak için bankalara bire bir başvurmak zorunda. 7 farklı banka kartına taksit yapabilmek için 7 farklı bankaya tek tek gitmeniz ve mali evraklarınızı incelemeye vermeniz gerekli. Ayrıca bankalar özellikle yeni kurulmuş şirketlere sanal pos vermemekte biraz ısrarcı.

Ticimax ve iyzico işbirliği ile detaylarla uğraşmaya son

Başvuru süreçleri, banka tarafından yapılan incelemeler sonucu uzayabiliyor.

İşte, Ticimax-iyzico işbirliğiyle bu uzun ve sıkıntılı dönem ortadan kalkıyor ve e-ticarete giriş yapmak isteyenler 1 gün içinde sanal POS’u içinde e-ticaret sitelerine sahip oluyorlar.

Sanal mağaza kurulumu ise daha hızlı bir süreç ; Ticimax bu noktada 2 saatte sanal mağazayı açıyor ve teslim ediyor. Bunun ardından da müşteri, ürün girişlerini yaparken bir yandan panelinde bulunan sanal POS’u aktif et butonuna basarak tahsilat yapabilme sürecini başlatıyor. İşte, Ticimax ve İyzico işbirliği bu uzun süreci ortadan kaldırıyor. İki önemli firmanın getirdiği kolaylıkla aynı gün içerisinde e-ticaret sitesi açılıp aynı gün kredi kartı ile ödeme alınabiliyor.

Teknoloji Makaleleri