Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Cisco Global IT Battle Yarışması Devam Ediyor

cisco global it battle globaltechmagazineAvrupa, Orta Doğu, Afrika ve Rusya’dan bilişim profesyonellerinin IT bilgilerini test ederek yarıştıkları Global IT Battle’ın kazananı Cisco Live Berlin’e katılma fırsatı yakalayacak. 

Bilişim Teknolojileri profesyonellerinin mesleki ve Cisco teknolojileri bilgilerini kullanarak diğer ülkelerdeki rakiplerine karşı yarıştıkları Global IT Battle 18 Ocak’a kadar devam ediyor. Orta Doğu, Afrika, Avrupa ve Rusya’dan yüzlerce profesyonelin katıldığı yarışmanın birincisi Şubat ayında Berlin’de gerçekleştirilecek Cisco Live’a davetli olarak katılacak. Ayrıca yarışmada başarılı olanları farklı ödüller bekliyor.

Yarışmaya katılmak isteyen bilişim uzmanlarının tek yapması gereken ülkesini seçerek kayıt olmak, yeterlik testini geçmek ve yarışmaya başlamak. Yarışmada Cisco sertifika programları olan CCNA, CCNP ve CCIE’ye denk gelen 3 aşama bulunuyor. Her aşamada hangi seviyede yarışacağını ise katılımcının performansı belirliyor.

Cisco Global IT Battle Yarışmasına katılmak isteyen bilişimciler aşağıdaki bağlantıdan kayıt sayfasına ve detaylı bilgiye erişebilir:

http://it-battle.com/

 

Teknoloji Makaleleri