Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Marka İtibarını En Çok Artıran Elektronik Perakende Şirketi Bimeks

bimeks globaltechmagazineMarketing Türkiye’nin her yıl yaptığı ve şirketlerin pazarlama iletişimleri ile markalarının itibarlarını ne ölçüde yükselttiklerini değerlendiren “The One Awards Ödülleri” için, 12 şehirde  1.200 tüketici ile görüşüldü.

Akademetre tarafından yapılan araştırma sonucunda, sektörlerinde marka itibarlarını en çok artıran şirketler tespit edildi. Markaların yıl içindeki pazarlama başarıları da bu değerlendirmeye dahil edilerek ödül alacak firmalar tespit edildi.

Elektronik Market kategorisinde ödül alan Bimeks’in ödülünü Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray adına alan İcra Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk, bunun ilk ödül olmadığını ama şirketin aldığı en anlamlı ve değerli ödüllerden biri olduğunu söyledi.

Pazarlama ve İletişim konusunda 2015 içinde başlatılan projelerin heyecan verici sonuçlarını almaya başladıklarını başladığını ifade eden Mustafa Selçuk, bu ödülü 1.600 kişilik Bimeks ailesi adına aldığını söyledi.

Ödül töreninde, Bimeks Pazarlama Direktörü İbrahim Öngün ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Seher Tiryaki de başarı sertifikalarını aldılar.

Bimeks yıl boyunca yaptığı pazarlama kampanyaları ve yılın son çeyreğinde yaptığı yeni pazarlama iletişim lansmanı ile önemli bir farkındalık artışı sağlamıştı. “Bi Bimekse Sor” anafikri ile oluşturulan yeni iletişim kampanyasıyla,  birçok mecrada eş zamanlı olarak, Bimeks’in servis ve ürünlerinin tüketiciyle buluşması sağlandı.

Bimeks halen 58 şehirde ve Kıbrıs’ta 140 mağazasıyla  ve bimeks.com.tr üzerinden, onbinlerce çeşit ürünü milyonlarca müşterisiyle buluşturuyor.

Teknoloji Makaleleri