Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

VMware EMEA Bölgesi Kanal ve İş Ortakları İçin Yeni Başkan Yardımcısı Atadı

Jean Philippe Barleaza VMwareDünyanın, bulut altyapısı ve kurumsal mobilite çözümleri lideri VMware, Inc. (NYSE: VMW), Jean-Phillipe (JP) Barleaza’nın EMEA Bölgesi Kanal ve İş Ortakları ve Genel İş Başkan Yardımcısı olarak atandığını duyurdu.

VMware’e, katıldığı 2007 yılından beri EMEA kanal ekibinin kilit bir üyesi olan JP Barleaza, Başkan Yardımcısı görevini Ekim 2015 tarihinden bu yana yürütmektedir. JP Barleaza, VMware’in, EMEA Bölgesi’nde iş ortağı eko sistemi stratejisinin belirlenmesi ve yönetiminden, VMware’in yenilikçi bulut ve iş mobilite çözümleri ile iş ortaklarına, OEM’lere, SISO’lara ve çözüm sağlayıcılara işlerini farklılaştırma ve karlılıklarını artırma konularından sorumlu olacak.

Halen İngiltere merkezli görev yapmakta olan JP Barleaza, doğrudan VMware, Kıdemli Başkan Yardımcısı ve EMEA Bölge Genel Müdürü Jean-Pierre Brulard’a rapor edecek. 

VMware, Kıdemli Başkan Yardımcısı ve EMEA Bölge Genel Müdürü Jean-Pierre Brulard, atamayla ilgili olarak, “Jean-Philippe, EMEA Bölgesindeki iş ortaklarımızla, Yazılım Tanımlı Veri Merkezi, birleşik hibrit bulut ve son kullanıcılara yönelik bilişim çözümlerinin benimsetilmesinde bölgedeki iş ortağı ve kanal operasyonlarına liderlik yapacak.” “Jean-Philippe, iş ortaklarımızın VMware teknolojilerini müşterilerine fayda sağlayacak şekilde nasıl benimseyebileceklerini ve müşterilerin bir yandan işlerinde ticari başarı sağlarken bir yandan dijital dönüşümlerini nasıl gerçekleştirmeleri gerektiğini anlama becerisine sahiptir” dedi.

JP Barleaza, Ekim 2015 tarihine kadar olan dönemde EMEA Bölgesi’ndeki OEM’lerin, SISO’ların ve çözüm sağlayıcıların Kıdemli Direktörlüğü görevini yürütüyordu. JP Barleaza, VMware’e katılmadan önce NetApp ve Computer Associates şirketlerinin Güney Avrupa bölgesini kapsayan üst düzey kanal pozisyonlarında görev aldı. JP Barleaza, aynı zamanda Computer Associates şirketinde tüm dünyada piyasaya sunulan bir dizi iş ortağı girişimleri ve programlarının oluşturulmasında sorumluluk üstlendi.

“VMware, dünya standartlarında iş ortağı ağı ile birlikte endüstri genelinde benzersiz bir kuruluştur” değerlendirmesini yapan Jean-Philippe: “Müşterilerimize zorlayıcı IT sorunlarının çözümünde ve mobil-bulut döneminde daha ileri başarı kazanmalarını sağlamada yardımcı olmak için iş ortaklarımızla işbirliğimizin devamını heyecanla bekliyorum” dedi.

Teknoloji Makaleleri