Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avrasya’nın En İyileri 8. Startup Turkey Etkinliğinde Bir Araya Geliyor

etohum globaltechmagazineBu yıl Etohum tarafından sekizincisi düzenlenecek Startup Turkey, üç gün boyunca 700 katılımcı, 150’den fazla yatırımcı ve 100’ü aşkın girişimciyle  25-27 Şubat tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek. Ukrayna’dan Hindistan’a, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Azerbaycan’a kadar birçok ülkenin temsil edileceği yılın en büyük internet etkinliği, dünyada internet sektörüne yön veren konuşmacıları paneller ve networking seanslarında buluşturacak.

Türkiye’nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, sadece davetlilere açık olan 8. Startup Turkey organizasyonunu, 25-27 Şubat tarihleri arasında Antalya’da Cornelia De Luxe Resort’ta gerçekleştirecek.

Yeni ekonomide isim yapmış Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen melek yatırımcılarını, mentorlarını, iş adamlarını ve internet girişimcilerini ağırlayacak olan etkinlik, Avrasya’nın en büyük internet buluşmalarından biri olarak hem girişimciler hem de yatırımcılar adına deniz aşırı iş fırsatları için bir kez daha verimli bir ortam yaratacak.

Yatırımcıların ve risk sermaye şirketlerinin yeni girişimlerin sunumlarını dinleme ve ilgilendikleri yatırımı belirleme şansına sahip olduğu etkinlikte, sektörün önde gelen isimleri de farklı konu başlıkları altında düzenlenecek panel ve konuşmalar aracılığıyla geçtiğimiz senenin gelişmelerini ve performanslarını değerlendirme olanağı bulacak. Etkinlikte özellikle internet startupların projelerini alışılmışın dışında, yüksek analizle ortaya çıkan yöntemlerle büyütmek için yaptıkları çalışmaları kapsayan “Growth Hacking” konusu da ele alınacak.

Etohum girişimleri

TechCrunch’ın Avrupa’daki girişimler için düzenlenen en iyi etkinlikler arasında gösterdiği Startup Turkey, aynı zamanda programın iki saatini de 2016’nın yatırım yapılacak en başarılı girişimlerine ve “Startup Pitches” olarak adlandırılan girişimcilerin yatırımcı sunumlarına ayıracak. Bu yıl “Etohum Girişimcilik Zirvesi”nde duyurulan 2016’da yatırım yapılacak en başarılı 22 girişim Startup Turkey organizasyonuna katılma hakkı kazandı. Yaklaşık 2.500 başvuru arasından başarıyla sıyrılan 22 girişim, 8. Startup Turkey organizasyonunda yatırımcılar ile buluşacak. Bu aşamadan sonra bir dizi mentorluk ve eğitim sürecini tamamlayacak, yatırımcılarla yüz yüze görüşmeler yaparak girişimlerini büyütmeye çalışacaklar.

Yemeksepeti.com Kurucusu Nevzat Aydın, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu, BKM CEO’su Soner Canko’nun  da aralarında bulunduğu alanında uzman pek çok ismin konuşmacı olduğu Startup Turkey etkinliği ile ilgili daha fazla bilgiye linkten ulaşabilirsiniz. http://www.startupturkey.com/

Teknoloji Makaleleri