Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Startup İstanbul etkinliğinin bu seneki finali Volkswagen Arena’da

etohum globaltechmagazineTürkiye’nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum’un düzenlediği Startup İstanbul, bu yıl 6-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinliğin kapanışı ise Volkswagen Arena’da yapılacak. ABD, Avrupa ve Asya’dan gelen yüzlerce girişimci ve yatırımcı Startup İstanbul çatısı altında buluşacak. Avrasya bölgesinin en önemli yeni dijital ekonomi etkinliğinde yer alarak dünyanın dört bir yanından gelen yenilikçi girişimleri ve yeni ekonominin vizyoner isimlerini yakından tanıma fırsatını siz de yakalayabilirsiniz. 

İçerisinden çıkardığı yeni internet girişimleri ve internet sektörünün geleceğine yön veren konuşmacılarıyla geçtiğimiz üç yıla damgasını vuran ve birçok uluslararası kuruluş tarafından Avrasya bölgesinin en önemli yeni dijital ekonomi etkinliklerinden biri olarak gösterilen Startup İstanbul bu yıl dördüncü kez dünyanın en önemli internet vizyonerlerini bir araya getiriyor.

6 Ekim Perşembe günü başlayacak olan etkinlikte girişimcilik ekosisteminin önde gelen isimleri bilgi ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaşırken bu ekosistemin daha da gelişmesi için yeni çözüm önerileri de ortaya konulacak. 10 Ekim Pazartesi günü Volkswagen Arena’da  muhteşem bir final ile son bulacak Startup İstanbul’a katılmak, ekosistemde yarattıkları farklarla öne çıkan isimleri bizzat yerinde dinlemek ve speed networking seansına katılarak iş ağınızı genişletmek için tek yapmanız gereken, http://startupistanbul.com/register adresi üzerinden kaydınızı yaptırmak.

Dünyanın dört bir yanından gelen girişimler ile Startup İstanbul Challenge’da yarışmayı göze alanlardansanız, http://startupistanbul.com/startupapplication adresi üzerinden yine 30 Ağustos tarihine kadar başvuru yapmanız gerekiyor. Geçtiğimiz yıllarda birinci olarak yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeyi başararak şirketini San Francisco’ya taşıyan ve Türkiye’deki yatırımcılardan 1,2 milyon TL’lik yatırım alan bir sonraki Connected2.me de siz olabilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri