Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Ortadoğu ve Afrika Bölgesi LG InnoFest 2016 için Bir Araya Geldi

lg globaltechmagazineOrtadoğu ve Afrika Bölgesi’nden birçok önemli iş ortağı ve bayiler LG InnoFest 2016 için bir araya geldi. LG’nin Premium SIGNATURE ürün serisi etkinlikte ana sahnede yerini alarak, bölgede ilk kez tanıtıldı.

LG Electronics’in tüm Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde 250’den fazla tedarikçi ve partnerle birlikte tüketicilerin de katılımıyla gerçekleştirdiği iki yönlü inovasyon festivali LG InnoFest 2016 Dubai’de düzenlendi. “’Hayatı Güzelleştiren Yenilikler” konseptiyle düzenlenen etkinlikte, LG Electronics’in Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’ne yönelik plan ve stratejileri yeni ve heyecan verici ürünlerle birlikte katılımcılara aktarıldı.

Etkinlikle ilgili konuşan LG Electronics Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Kevin Cha şunları söyledi: “Ortadoğu bölgesi katlanarak artan bir büyüme eğilimi yaşamakla beraber, yaşadığı hızlı gelişim sürecini de sürdürüyor. LG Electronics olarak, bölge için oldukça kapsamlı ve güçlü planlarımız sayesinde küresel rekabete yönelik önemli bir avantaj sağlıyoruz. Tanıttığımız yeni ve inovatif ürünlerle mevcut ürün portföyümüzü genişletiyor ve sektördeki varlığımızı güçlendiriyoruz”.

LG Electronics, InnoFest 2016’da sergilediği devrimci OLED TV’lerinden çığır açan TWIN Wash™ çamaşır makinelerine kadar en son teknolojiyle birleştirdiği birçok ürünüyle kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kullanıcılara sunulan inovatif ürünlerde sınırları zorlayan LG Electronics, etkinlik kapsamında yeni Premium LG SIGNATURE ürün ailesini de tanıttı.

LG’nin yeni SIGNATURE serisi en üstün teknoloji ve tasarım özelliklerini bir araya getiren 4K OLED TV, yüksek teknolojili buzdolabı, çamaşır makinesi ve hava temizleyiciden oluşuyor. SIGNATURE tasarım konsepti ise minimalist bir tasarım çizgisini korurken kullanıcıların çok daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi yaşamasını hedefliyor.

TV tasarımında oldukça büyük bir sıçrama gerçekleştiren yeni LG SIGNATURE OLED TV, havada süzülen bir ekrana benzeyen görünümüyle özellikle üstün görüntü kalitesini öne çıkarmaya odaklanıyor. SIGNATURE serisi buzdolabı ise, yeni eklenen birçok inovatif özelliğiyle ürünü çok daha sezgisel ve rahat kullanımlı bir cihaz haline getiriyor.

LG SIGNATURE Hava Temizleyici ise Aqua Cyclone özelliği ile sahip olduğu saydam panelle birlikte arındırma işlemini görsel bir eyleme dönüştürerek, havadaki kimyasalları ve atıkları suyla temizleyerek odaların çok daha bir uygun nem oranına sahip olmasını sağlıyor.

LG Electronics, InnoFest 2016’nın bir parçası olarak, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’ndeki ürün serilerinin geliştirilmesine yönelik stratejilerini de açıkladı. Bu kapsamda yerelleştirilmiş çözümlerle birlikte stil sahibi ürünlerin geliştirilmesi konusundaki yaklaşımların da aktarıldığı etkinlikte şirketin LG SIGNATURE serisine yönelik planları da açıklandı.

SIGNATURE serisine ek olarak, şirketin inovasyon alanındaki en üstün noktasını temsil eden ve HDR (yüksek dinamik aralık) gibi en son teknolojilerle donatılmış LG OLED TV’ler sergilendi. LG’nin G6 ve E6 modelleri, markanın saydam arka bölmeye sahip 2,57 mm’lik ultra ince OLED paneli ve ön kısma dönük sound bar sistemine sahip eşsiz Picture-On-Glass tasarımını kullanıcılara sunan ilk TV’ler olarak beğeni topluyor.

Beyaz Eşya kategorisine bakıldığında ise LG’nin devrimci TWIN Wash™ çamaşır makineleri, iki farklı çamaşır yükünü aynı anda yıkayabilme özelliği ile etkinliğin en dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor. Buna ek olarak LG’nin içinde klima serisini de içeren inovatif beyaz eşya ürün grubunun bir diğer üyesi olan ödüllü kıyafet bakım sistemi LG Styler da etkinlikte boy gösterdi.

LG Electronics Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Kevin Cha konuyla ilgili olarak ayrıca şunları da söyledi: “InnoFest etkinliği sadece ürünlerimizin gücünü göstermekle kalmıyor, aynı zamanda bize distribütör ve tedarikçilerimizle farklı ve etkili ilişkiler kurabilmek için eşsiz bir fırsat da sunuyor. Tüm kullanıcılarımıza ve iş ortaklarımıza, ürünlerimizin mükemmelliği ve inovasyonuna olan yaklaşımlarındaki destekleri ve güvenleri için en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz”.

Ev eğlence sistemleri ve beyaz eşya kategorilerindeki geniş ürün çeşitliliğinin yanında LG’nin etkileyici mobil cihazlarının en yenisi olan LG V10 da etkinlikte kullanıcıların beğenisine sunuldu.

İnovasyonu her zaman ön plana alan LG Electronics, gelişmiş bir pazar stratejisiyle birlikte yarattığı fırsatlarla; tasarım, stil ve rahatlık sahibi bir teknoloji geliştiricisi olarak konumlanıyor.

Teknoloji Makaleleri