Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yandex.Navigasyon ile Favori Yerleriniz Artık Bulutta

yandex globaltechmagazineTrafik durumuna göre belirlediği rotalarla, kullanıcılarını en kısa sürede en uygun yollar üzerinden gidecekleri yerlere ulaştıran Yandex.Navigasyon, iOS kullanıcıları için yepyeni özelliklerle güncellendi. Hayatı kolaylaştıran uygulamalarıyla fark yaratan Yandex, iOS için güncellenen navigasyon uygulamasıyla, kullanıcıların favori yerlerini buluta kaydedip, tüm cihazlardan bu yerlere dair navigasyon bilgisine ulaşabilmelerini sağlıyor.

Kullanıcılarının yolda geçen sürelerini daha verimli hale getirmeyi amaçlayan popüler ücretsiz navigasyon uygulaması Yandex.Navigasyon’a, iOS’a özel olarak yeni bir güncelleme geldi.

Yeni güncelleme ile artık iOS kullanıcıları da Yandex.Navigasyon’da favori yerlerini buluta kaydedebilecek. Aralık ayında Android sürümüne eklenen, yeni güncelleme ile de iOS sürümü için sunulan bu özellik sayesinde kullanıcılar, tüm cihazlarından favori yerlerine dair navigasyon bilgisine ulaşabilecek. Güncellenen Yandex.Navigasyon’a kullanıcı girişi yapıldığı takdirde, kullanıcılar hem Android, hem de iOS tabanlı cihazlarında favori yerlerinin yanı sıra seçilen ulaşım noktalarının geçmiş kayıtlarını da saklayabilecek. Böylelikle gerektiğinde geçmiş rotalara kolayca ulaşılması sağlanıyor.

3D Touch ile Rota Oluşturun

Yeni güncelleme ayrıca 3D Touch özelliğine de destek veriyor. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus tabanlı cihazlardaki 3D Touch işlevi sayesinde, kullanıcılar rotalarını başlangıç ekranındaki Navigasyon simgesine biraz daha sert basarak otomatik olarak oluşturabiliyor.

Teknoloji Makaleleri