Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Kaspersky Lab’den Bayileri İçin E-ticaret Platformu

kaspersky globaltechmagazineKaspersky Lab Türkiye’de 2016’da bayilerine yönelik yaptığı yatırımlara devam ediyor. Türkiye’de bayi ağını genişleten firma, bayilerin iş süreçlerini daha verimli ve etkin kılma adına bir adım daha attı ve bayileri için e-ticaret platformunu hayata geçirdi. Kaspersky Lab bayileri platform üstünden bir distiribütörden satın alma yapar gibi belli bir vadeyle alım yapabilecekler.

E- ticaret platformu; Kaspersky Partner Portal üstünde olacak ve bayiler bu portal üstünden platforma ulaşabilecekler. Kaspersky Lab bayileri bu platform üstünden bir distiribütörden satınalma yapar gibi belli bir vadeyle alım yapabilmenin kolaylığını yaşayacaklar. Platform, online bir platform olduğu için kişilerden bağımsız, hızlı sipariş geçebilecekleri bir sistem olmasıyla bayilere avantaj sağlayacak.

Kaspersky Lab bayileri, 100 kullanıcıya kadar tüm satışlarında lisansa anında sahip olacak. 60 gün vade olacak ve belli bir süreliğine ekstra indirimli satın alım yapabilecek. Böylece 100 kullanıcılı işlerde bayiler operasyon yükünden kurtulacaklar.

Bu iş modeli, Kaspersky için global bir iş modeli ve başarısı diğer ülkelerde de tescillenmiş bir model olarak öne çıkıyor. Bu iş modeli çerçevesinde platform Türkiye’de de bayilerin kullanımına açılıyor.

Kaspersky Lab Türkiye Ülke Müdürü Sertan Selçuk,konuyla ilgili şunları söyledi: “Kaspersky Lab Türkiye olarak, 2016 yılında hem bayi ağımızı genişletmek hem de bayilerimizin iş süreçlerini kolaylaştırmak ve daha verimli kılmak adına yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda bayilerimiz için e-ticaret platformunu hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu adımımız, distribütör, firma ve bayi üçgeninde daha katma değerli işlere odaklanılmasının da önünü açacaktır.”

Teknoloji Makaleleri