Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yenilenen flypgs.com ile Yepyeni Bir Seyahat Deneyimi

nexum flypgs.com globaltechmagazine.comBilişim sektörünün önde gelen firmalarından Nexum, 2016’ya büyük bir projeyi hayata geçirerek başladı. Pegasus Hava Yolları için flypgs.com web sitesini bir seyahat platformu olarak yeniden tasarlayan Nexum, projenin altyapısında  uluslararası birikimi ve    Ar-Ge çalışmalarıyla ortaya çıkardığı Impleon İçerik Yönetim Sistemi’ni kullandı.

Nexum CEO’su Filiz Behrendt 2016’ya büyük bir projeyi hayata geçirerek güzel bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Behrendt, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden Pegasus için hazırladıkları flypgs.com sitesinde  “yeni nesil seyahat” olgusunu ortaya çıkaracak çalışmalara odaklandıklarını söyledi.

Uluslararası deneyim ile gelen güç

Dijital dünyada müşteri odaklılığın öneminin gitgide arttığını paylaşan Filiz Behrendt güncel içerik, kolay kullanım ve tüm cihazlara uyumlu çözümlerin yarıştığı bir dünyada bu rahatlığı müşteriye yansıtabilmek için bu işin mutfağında çalışan dijital ekiplerin de kolaylıklara ihtiyaç duyduklarını paylaştı. Behrendt, Nexum’un uluslararası deneyimi ve Ar-Ge çalışmaları sonrasında ortaya çıkan Impleon İçerik Yönetim Sistemi’nin burada devreye girdiğini söyledi. Üretilen içeriğin hızlı ve sorunsuzca yayınlanma ihtiyacından yola çıkarak geliştirdikleri Impleon’un, özellikleri ve kullanıcı kolaylığı düşünülerek tasarlanmış yapısı ile fark yarattığını ekledi.

Yeni nesil seyahat

Türkiye’nin lider uygun fiyatlı havayolu Pegasus için hazırlanan flypgs.com, tüm kullanıcıların seyahatlerini tek adresten, tercihlerine ve bütçelerine göre kolayca ve keyifle planlayabilecekleri bir platform haline geldi. Seyahat olgusu sitenin odağına alındı. flypgs.com, yeni ve yaratıcı tasarımıyla, seyahat etmek isteyen herkesin mutlaka ziyaret edip, seyahatin tüm aşamaları için fikir ve destek alacakları bir platform olarak hazırlandı. Seyahatin farklı aşamalarına yönelik yenilenmiş ve zenginleştirilmiş içerik ve fonksiyonlar, geliştirilmiş kullanıcı deneyimi ve tüm cihazlarla uyumlu tasarım ile birleştirildi.

Teknoloji Makaleleri