Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Vodafone 4BucakG Tır’ı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde 4.5G Deneyimi Yaşatacak

vodafone globaltechmagazineTürkiye’nin dijital geleceğine liderlik etmeyi hedefleyen Vodafone, Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin katılımcılarına 1 Nisan’dan önce 4.5G deneyimi yaşatacak. Vodafone, ülkenin dört bucağını 4.5G ile tanıştırmak amacıyla yola çıkardığı “4bucakG” TIR’ının yeni durağını Uludağ olarak belirledi. Özel teknolojilerle donatılan Vodafone “4bucakG” TIR’ını ziyaret eden zirve katılımcılarına 4.5G teknolojisini tanıma ve deneme imkânı sunulacak.

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone’un ülkenin dört bucağını 4.5G ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği “4bucakG” turunun yeni durağı Uludağ olacak. 1 Nisan’da hizmete girecek 4.5G teknolojisi öncesinde tüketicilere 4.5G deneyimi yaşatmayı hedefleyen Vodafone’un özel teknolojilerle donattığı “4bucakG” TIR’ı, 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin katılımcılarına hizmet verecek. Vodafone, aldığı izinler kapsamında, zirve katılımcılarına 4.5G hızını 1 Nisan’dan önce deneme imkânı sunacak. Zirve katılımcılarını Grand Yazıcı Otel’in önünde karşılayacak olan Vodafone “4bucakG” TIR’ı, böylece zirve tarihinde bir ilk’e de imza atmış olacak. Vodafone, 4.5G için düzenlediği Türkiye turuyla Nisan sonuna kadar 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.

4.5G için özel olarak donatıldı

Vodafone “4bucakG” TIR’ında ziyaretçilere 4.5G’nin 3G’den farkı anlatılarak 4.5G dünyası hakkında kapsamlı bilgi sunuluyor. Kullanıcılar, Vodafone SüperNet 4.5G’nin avantajlarını 4.5G hızıyla deneyimlerken, Spotify köşesinde 4.5G hızında müzik, Gameloft köşesinde ise 4.5G hızında oyun deneyimi yaşıyorlar. Ayrıca, sanal gerçeklik cihazı Oculus Rift ile oyun oynayarak bu anları 4.5G hızıyla paylaşabiliyorlar. Diğer yandan, 360 Stand köşesinde ise kullanıcıların SIM kart, akıllı cihaz ve izinli geçiş kontrolleri yapılarak 4.5G teknolojisine hazır olup olmadıkları konusunda bilgi veriliyor ve 4.5G’ye hazır hale gelmeleri için gerekli yönlendirmeler yapılıyor. Vodafone “4bucakG” TIR’ı hakkında ayrıntılı bilgi için www.4bucakg.com sitesi takip edilebiliyor.

Teknoloji Makaleleri