Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Karel 30.Yılını Kutluyor

karel globaltechmagazineDünyada bugün 12 milyondan fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıran Karel, kuruluşunun 30. yılını Türkiye’nin 81 ilinden 300’ün üzerinde Karel Yetkili Satıcısı ile birlikte kutladı. 

Avrupa’nın ilk 3, dünyanın ilk 15 PBX üreticisinden biri olan Karel, kuruluşunun 30.yılını İstanbul’da yaptığı bir etkinlik ile kutladı. Gerçekleşen etkinliğe, Türkiye’nin 81 ilinden 300’ün üzerinde Karel Yetkili Satıcısı katıldı.

Yaptığı açılış konuşmasında Türkiye’nin zengin insan kaynağı potansiyeline ve inovasyonun dönüştürücü gücüne duydukları inançla yola çıktıklarını belirten Karel Genel Müdürü Serdar Tunaoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Ar-Ge temelli ve katma değeri yüksek üretimin sürdürülebilir kalkınmadaki önemi çok büyük. İnovasyon kabiliyeti olan Ar-Ge’siyle bu yeteneği somut ürün ve hizmete dönüştürebilen şirketler bu yolda başarılı oluyor. Karel olarak 30 yıldır aynı heyecan ve kararlılıkla, geleceğin ihtiyaçlarını bugünden öngörerek yaptığımız yatırımlarla bilişim sektörünün ve ülke ekonomisinin büyümesine katkı sunuyoruz. Küresel teknoloji pazarında bir Türk markası olarak Karel’in başarıyla yer edinmiş olması 30 yılın en büyük ödülüdür. Bu başarı, bizimle birlikte aynı inanç ve azimle çalışan tüm Karel ailesinin başarısıdır.

Teknik Murahhas Üye Yaman Tunaoğlu’nun geleceğe yön veren teknolojileri konu alan konuşması ile devam eden etkinlikte ayrıca, 2016 ürün gamı ile yakın gelecekteki iş hedefleri anlatıldı.

Dünyada bugün 12 milyondan fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıran Karel ürün ve çözümleri, 20.500 metrekarelik kapalı alana sahip dünya ölçeğindeki fabrikasında üretiliyor. Karel, 81 ilin tamamındaki 300’ün üzerinde yetkili satıcı ve 1500’den fazla satış noktasına sahip sektörün en etkin dağıtım ve hizmet ağıyla kurumsal haberleşme pazarının lideri. Yaklaşık 1500’ü aşkın çalışanı ile Karel, 30’un üzerinde ülkeye kendi markasıyla ürün ve teknoloji ihraç ediyor.

Teknoloji Makaleleri