Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

DigitalTalks Buluşmaları Başlıyor

DigitalTalks globaltechmagazineTürkiye’nin dijital ekosistemine kalıcı katkılar sağlamak amacıyla 2 yıldır düzenlenen DigitalTalks buluşmalarının bu yılki ilkbahar ayağı, 5 Nisan’da Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nde başlayacak.

6 hafta sürecek olan etkinlikte toplam 12 oturum ile girişimcilik, dijital pazarlama, e-ticaret, tarım ve insan kaynakları konuları üzerinde durulacak.

2 yıldır düzenlenen DigitalTalks’un bu dönemki sponsorları n11.com, PayU, Alve.com ve Monitise olacak.

Thoughts & Talks Kurucusu Ozan Tatar etkinlikle ilgili olarak; “Şimdiye kadar düzenlediğimiz DigitalTalks etkinliklerde 4.000’den fazla dinleyiciyi ağırladık. Bu etkinliklerimizin önemli bir bileşeni konuşmacılarımız ise diğer önemli parçası da dinleyicilerimiz. Katılımcılarımızın konuşmacılarımıza sorduğu birbirinden farklı sorular, yaptıkları yorumlar DigitalTalks’a değer katıyor, hepimize bir şeyler öğretiyor, paylaşmanın güzelliğini hissettiriyor. Amacımız Türkiye dijital ekosistemine kalıcı katkılar sağlamak.” dedi.

Etkinliklere katılma fırsatı bulamayacaklara ise güzel bir haber var: DigitalTalks ekibi bu dönem geçmiş dönemlerden farklı olarak tüm oturumları kayıt altına alıp, sonrasında DigitalTalks sitesinden paylaşacak.

Teknoloji Makaleleri