Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dijitalleştirilmiş Süreç Yönetimi, Zaman ve İşgücü Tasarrufu Sağlıyor

fit solutions globaltechmagazineOrta ve büyük ölçekli organizasyonların iş süreçlerinin optimum düzeyde yönetilmesi, maliyet avantajı ve risk tahminlerinin yapılabilmesi ile ciddi rekabet avantajları yaratıyor. e-Dönüşüm®’ün lider markası FIT Solutions, çözüm portföyüne kattığı FIT Süreç Yönetimi hizmeti ile personele bağımlılığı azaltarak tüm süreç ve evrak onaylarının tek merkezden yönetilmesi ve hedef odaklı bir çalışma ortamı sağlamasıyla öne çıkıyor.

Orta ve büyük ölçekteki organizasyonlar için insanlar ve sistemler arasındaki limitsiz sayıdaki iş süreçlerinin özelleştirilmesi ve dağıtımı, ekonomik rekabet ortamında büyük önem taşıyor. Süreçlerin hızlı, kaliteli ve daha az masraf ile gerçekleştirilmesi, orta ve büyük boy şirketlerde ciddi maliyet tasarrufları getiriyor. Banka talimat süreçleri, KEP ileti yönetimi, doküman yönetimi, iç sipariş / satın alma süreçleri, kalite kontrol süreçleri, masraf, avans, satın alma, bordro gibi evrakların sistem üzerinden elektronik olarak imzalanıp onaylanması, faturaların onay sürecinden geçmesi ve muhasebeleşmesi gibi işlemler otomatikleştirilmediği zaman çok büyük zaman ve iş gücü kaybına neden olabiliyorlar. Ayrıca fiziksel ortamda yapılan bu iş süreçleri, çalışan hatalarına da açık hale geliyor.

e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Denetleme, e-Mutabakat, e-Bilet, e-İmza, KEP, e-Ödeme, e-Yedekleme, e-Finansman, gibi e-Dönüşüm® hizmetleri sunan FIT Solutions, hizmet portföyüne eklediği Kurumsal Süreç Yönetimi ile orta ve büyük boyutlu şirketlerin kurumsal süreçlerini otomatik hale getiriyor. FIT Süreç Yönetimi, ölçeklenebilir süreç tabanlı yöntemler ile yazılım geliştirmeyi kolaylaştıran kurumsal yazılım platformu olarak öne çıkıyor. FIT Solutions’ın e-Dönüşüm® hizmetlerini kullanan şirketler, süreç yönetimi ile tüm muhasebe süreçlerini elektronik ortamda otomatik hale getirebiliyorlar.

FIT Solutions’ın kurumsal süreç yönetimi hizmeti, şirketlerin risklerden arınmış veya ölçülebilir hale gelmiş kararlar almalarını ve bu kararlar neticesinde koordinasyon ile işbirliği sağlamalarına yarıyor. İşin kontrolünü eline alan organizasyon, zamanı verimli kullanıp daha hızlı sonuç alıyor. Süreçlerde daha az evrak ve iş yükü olduğu için daha küçük bir ekip ile daha büyük süreçler yönetilebiliyor.

Verimlilik ve üretkenlik artışı ile maliyetlerden elde edilen tasarrufu birleştiren FIT Süreç Yönetimi, şirketlerin kendilerine yeni iş fırsatları yaratmasına olanak sağlıyor. Anahtar performans hedeflerinin ölçülmesi, risk analizlerinin yapılması ve iş süreçlerinin izlenip analiz edilmesi ile iş sonuçlarının tahmin edilebilir olması orta ve büyük ölçekli şirketler için görülmemiş bir rekabet avantajı sağlıyor.

Teknoloji Makaleleri