Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Teknoloji Devleri Lenovo Tech World’de buluşuyor

lenovo globaltechmagazineTeknoloji dünyasının önde gelen markaları ve fikir liderleri, teknolojinin geleceğini ve son gelişmeleri değerlendirmek için bu yıl 9 Haziran’da ikincisi düzenlenecek Lenovo Tech World’de buluşuyor. 

Lenovo’nun teknoloji konferansı “Lenovo Tech World” 9 Haziran 2016 tarihinde San Francisco’da gerçekleşecek. Bu yıl ikincisi düzenlenecek konferans, sektörün önde gelen teknoloji liderlerini buluştururken, teknoloji dünyasındaki en önemli gelişmelere de ev sahipliği ediyor. Konferansta sanal gerçeklik, akıllı bağlantılı cihazlar ve bulut bilişimin gücünü kullanarak yaşamları değiştirmek gibi inovasyonda öne çıkan konular tartışılacak. Tech World 2016 aynı zamanda önemli ürün tanıtımlarına da ev sahipliği yapacak. Google ortaklığıyla geliştirilen Project Tango’lu akıllı telefon ilk kez bu etkinlikte tüketicilerle buluşacak. Bu cihaz sayesinde kullanıcılar dünyayı çok farklı bir açıdan deneyimleyebiliyorlar. Örneğin bir müzede oluşturacakları iç mekan haritasıyla yollarını bulabilecek veya 3D ortam sayesinde yeni bir buzdolabının mutfaklarında nasıl duracağını görüntüleyebilecekler.

Motorola tarafından tasarlanan ve kişilerin cihazlarını kullanım şekillerini kökten değiştirecek yeni mobil teknolojileri de Lenovo Tech World 2016’da tanıtılacak. Lenovo’nun üç kıtada yer alan laboratuvarlarında yüzlerce Lenovo ve Motorola tasarımcısı ve mühendisi tarafından geliştirilen yeni teknolojiler de TechWorld’de meraklılarıyla buluşacak.

Lenovo CEO’su Yang Yuanqing “Yaptığımız her işin kalbinde inovasyon var” diyerek konuyla ilgili şunları söyledi: “Lenovo artık sadece bir PC veya akıllı telefon şirketi değil. Lenovo, yeni akıllı cihazların geliştirilmesinde, yeni hizmet ve deneyimlerin sunulmasında, kullanılacak akıllı iletişim sistemlerinin mümkün kılınmasında ve yeni ‘bağlantılı dünya’nın gerçeğe dönüştürülmesi için gerekli altyapının sağlanmasında önemli bir rol oynayacak. Tech World 2016’da son teknolojilerimizi gösterecek, en yeni ve önemli ürünlerimizi  tanıtacağız. İş ortaklarımızla beraber teknolojinin geleceğine dair vizyonumuzu paylaşacağız.”

Tech World 2016 açılış konuşmasını 9 Haziran 2016’da Türkiye saati ile 20:30’da canlı olarak www.YouTube.com/lenovo  adresinden izleyebilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri