Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

vMind Dünyaya 7×48 hizmet veriyor

vmind globaltechmagazineKurumların teknoloji  ihtiyaçlarını 20 yıllık deneyimli kadrosuyla karşılayan ve  kendisini yeni nesil IT entegratörü olarak konumlandıran vMind, hizmetlerini uluslararası seviyeye taşıyarak; farklılaşan yeni ihtiyaçlara yönelik hizmetlerini ve başarısının sırrını açıkladı.

CISCO, EMC, MICROSOFT ve VMWare gibi lider teknoloji üreticilerinin çözüm ortağı olarak yurt içi ve yurt dışında önemli IT projelerine imza atan vMind yeni büyüme planlarını ve uluslar arası arenaya taşınan hizmetlerini açıkladı.  Kurumsal IT ihtiyaçlarının belirlenmesinden  çözümün devreye alınması ve sonrasındaki tüm süreçlerde, uzman kaynakları ile çözüm sunabilen vMind’ın  yeni yatırımlarını ve vMind’ın kazandığı uluslararası başarıları değerlendiren vMind Genel Müdürü Volkan Duman: “vMind olarak iki ayrı yapı altında kurumsal IT tüketicisine hizmet sunmaktayız. Bunlardan ilki geniş seviyedeki entegrasyon hizmetleri olarak nitelendirirken;  ikincisi de geniş ve deneyimli kadromuz ile coğrafi olarak üç farklı lokasyonda Tier-3 seviyesindeki özelleştirilmiş Veri Merkezi hizmetlerimizdir.

vMind; uluslararası liderler ve endüstriyel anlamda standartları belirleyen markalar olan VMWare, Cisco, EMC, Palo Alto gibi yeni nesil ürün ve tasarımlarla dizayn edilmiş, internetten izole edilmiş, VIP (Very Important Platform) ortamıyla %99,9 kesintisizlik garantisi vermekte; küresel olarak geniş bir coğrafya yayılmış müşterilerine ihtiyaçlarına karşılık gelecek Port vMind servislerini esnek bir şekilde sağlayabilmektedir. vMind, tüm bu veri merkezi servislerini “Port vMind” markası ile sunmaktadır.

Platform as a service, Backup as a service, Disaster Recovery as a service, Business Continuity as a service, IT as a service gibi alanlarda derin bir uzmanlık ve tecrübeye sahibiz.

Örneğin Entegrasyon hizmetlerimiz,  “IT As a service” başlığı altında, ciddi bir marjinal fayda sağlayan,genişletilmiş bilgi işlem departmanı olarak değerlendirilebilir.  vMind olarak terzi usulü müşterilerimize  özel geliştirdiğimiz çözümler sayesinde uluslararası birçok müşteriden yurt dışı siparişler aldık. ERP kullanan ve belirli bir performans ile çalışmayı alışkanlık haline getirmiş bir kurumun, daha performanslı, daha güvenilir ve iş sürekliliği daha iyi olan bir platforma taşınması konusunda uzmanız. ISO ve COBIT gibi IT süreçlerini, ilgili yönetmeliklerine göre hazırlamış, felaket kurtarma senaryoları konusunda bir çok tamamlanmış projeye sahibiz. ICT (Information Communication Technology) gereksinimlerini kurumlarla birlikte belirleyip; kurulum, devreye alma ve felaket kurtarma opsiyonları da dahil, kesintisiz bir platformda çalışmaları sağlamaktayız.

Bizde Hizmet 7 x 48

Dünya üzerindeki saat dilimlerine de bağlı olarak, sistemlerimizin sürekli ayakta ve doğal olarak da, her daim performanslı bir şekilde çalışabilmesi beklentisi bulunmaktadır. Bu nedenle vMind, müşterilerine 7×24 değil, aslında 7×48 hizmet sağlamaktadır. En başta Türkiye olmak üzere Dubai, Afrika, Kazakistan, Almanya, Amerika gibi bir çok bölgede hizmet veren vMind müşterilerinin ortak özelliği, sistemleri için verilecek olan hizmet kalitesinin her zaman en üst seviyede olmasını beklemeleridir.  Bu yıl yaklaşık 5milyon USD yatırımla vMind potansiyelini arttıracağız. İşinizin uzmanıysanız iş size koşarak geliyor. Uzmanlıklarımıza güvendiğimiz için bu yatırım kararını vermekten çekinmedik.

Teknoloji Makaleleri