Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Güneşin zararlı ışınlarına karşı Omni-Shade Teknolojisi

Globaltechmagazine Columbia Omni ShadeTeknoloji ve şıklığı bir araya getirerek outdoor giyimde devrim yaratan Columbia’nın Dünya Cilt Kanseri Vakfı tarafından önerilen üstün teknolojili ürünleriyle, açık havanın tadını çıkarırken güneşin zararlı ışınlarından korunmak elinizde.

Dünya Cilt Kanseri Vakfı tarafından önerilen Omni-Shade teknolojisine sahip ürünler, zararlı UV ışınlarının cilde ulaşmasını engelleyerek, güneş altında keyifli saatler geçirmeye imkan sağlıyor. Columbia tarafından geliştirilen teknoloji UVA ve UVB ışınlarının önünü keserek, cilde zarar gelmesini önlüyor. Farklı koruma düzeyleri sunan Omni-Shade serisi ile güneşin zararlı etkilerinden korunmak elinizde.

Hareketli ve sağlıklı yaşamı destekleyen Columbia, cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumak için özel olarak geliştirilen Omni-Shade teknolojili ürünleriyle fark yaratıyor. Omni-Shade serisi, Columbia tarafından özel olarak geliştirilen sıkı dokuma sistemi ile cildi UV VE UVB ışınlarından koruyor. Güneşin zararlı ışınları ve cilt kanseri arasındaki ilişkiye dikkat çeken Columbia, Omni-shade serisi ile sağlıklı yaşama destek oluyor.

Teknoloji Makaleleri