Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Kaspersky Lab Türkiye pazarındaki varlığını güçlendiriyor

kaspersky globaltechmagazineKaspersky Lab, Türkiye pazarındaki varlığını güçlendirme adına yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. İstanbul’daki ofisiyle yıllardır güçlü bir varlığı olan Kaspersky Lab, Ankara ofisini de Mayıs sonunda açtı. Kaspersky Lab ayrıca teknik destek hizmetini en üst düzeye taşımak için de faaliyetlerine devam ediyor. Firma, tüm kurumsal ve bireysel müşterilerine uzaktan ve ücretsiz 7/24 destek verir hale geldi.

Kaspersky Lab, Türkiye’deki ikinci ofisini başkent Ankara’da açtı. Teknik destek, satış ve pazarlama hizmeti sağlayacak Ankara ofisi, Ankara Next Level bünyesinde Haziran ayı içinde açıldı.

Ankara’daki ofis açılışı ile ilgili konuşan Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Sertan Selçuk şu yorumlarda bulundu: “İstanbul’daki ofisini 2008 yılında açan Kaspersky Lab, o günden bu yana müşterilerine en iyi hizmeti sunma ve güçlü yerel iş ortaklarıyla en yakın şekilde çalışmak adına faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’deki varlığımızı, Ankara’da ofis açarak güçlendirmeye karar verdik. Ankara ofisimizde ekibimiz konusunda uzman ve yetkin bir ekiptir. İş ortaklarımızla aktif işbirliğine ek olarak bu yeni ofis, müşteri deneyimini sorunsuz hale getirmemize ve yükseltmemize yardımcı olacak”.

Kaspersky Lab, Türkiye’de İstanbul ve diğer tüm şehirlerde olduğu gibi Ankara’da da güçlü bir şekilde faaliyetini sürdürüyor. Kaspersky Lab, Ankara’da bir çok kamu kurumunun, üniversitenin, belediyelerin ve özel sektördeki firmaların tercih ettiği bir güvenlik yazılım firmasıdır.

Kaspersky Lab teknik destekte de rakiplerinden farklılaşıyor

Kaspersky Lab, diğer yandan Türkiye’de verdiği teknik destek hizmetlerini de en üst düzeye taşımak için faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kaspersky Lab Türkiye teknik destek ofisi, tüm kurumsal ve bireysel müşterilerine uzaktan ve ücretsiz 7/24 destek verir hale geldi. Kaspersky Lab, şu anda kendi personeliyle ön satış, satış sonrası ve eğitim hizmetleri sağlayabiliyor. Bu konuda görüşlerini açıklayan Sertan Selçuk, şöyle konuştu. “Teknik destek anlamında da yatırımlarımız büyük hızla devam ediyor. Kaspersky Lab Türkiye ofisi satış sonrası verdiği teknik destekle rakiplerinden farklılaşmaktadır. Geniş ürün portföyümüzün yanı sıra verdiğimiz hizmetlerle de tercih edilen bir marka olma konumumuzu sürdürüyoruz.”

Teknoloji Makaleleri