Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Commvault GO 2016 Konferansını duyurdu

commvault globaltechmagazineKurumsal yedekleme, kurtarma, arşivleme ve bulut konularında global bir lider olan Commvault (NASDAQ: CVLT), 3-5 Ekim’de Orlando’da gerçekleştirilecek olan Commvault GO 2016 adlı konferansının sunumlarını ve teknoloji oturumlarını içeren geniş programını duyurdu. Commvault GO’nun zengin içerikli ajandasında önde gelen endüstri analistleri, müşteriler, uzmanlar ve önemli kişiler dikkati çekiyor. Önemli sektörel etkinlik, veriler ister bulutta, ister veri merkezi, karma ortamlar ve mobil alanda bulunsun, onları korumaya ve aktif hale getirmeye adanmış durumda.

Beklenen açılış oturumunda konuşmacı Gartner Başkan Yardımcısı ve Seçkin Analist Dave Russell, şirketin tanınan Veri Merkezi Yedekleme ve Kurtarma Yazılımları Magic Quadrant’ının başyazarı olarak, kendi perspektifinden yedekleme ve kurtarma pazarını dönüştüren güçlere yakından bakacak. Depolama stratejileri ve teknolojileri konusunda uzman olan Russell, yedekleme ve kurtarma pazarındaki bu değişikliklerin kurumların BT hedeflerini ve önceliklerini nasıl etkileyeceğini değerlendirecek.

Commvault ayrıca, kendini “geek” (teknoloji delisi) olarak tanımlayan teknoloji misyoneri Robert Scoble’ın da Commvault GO’da yer alacağını duyurdu. Scoble on yıldan fazla bir süredir deneysel teknolojiler üzerinde çalışıp onları analiz ediyor. Öğrendiklerini blog’unda, kitaplarında ve YouTube, Facebook ve Twitter gibi sosyal medyada yayınlıyor. Scoble, Commvault GO’da, veri ve altyapı dönüştürme ile ilişkili konuşmaları yürütmeye ve katılımcıların departman ve kurumsal hedefleri gerçekleştirmek için kullanabilecekleri öngörüleri açığa çıkarmaya yardımcı olacak.

Mythbusters TV programının önceki yapımcılarından olan Adam Savage’ın Commvault GO’da açılış konuşmacısı olacağı duyuruldu. Savage, günümüzün hızlı tempolu ve global veri ortamına ve verilerin hem kişisel hem de profesyonel olarak yaşamlarımızın merkezine nasıl yerleştiğine eşsiz bir bakış atmak için, çeşitli iş deneyimleri ve MythBusters’daki 14 sezonluk deneyimden gelen öngörüleri kullanacak. Savage, bir animator, grafik tasarımcı, marangoz, sinema makinisti, film geliştirici, set tasarımcısı, oyuncak tasarımcısı ve galeri sahibi olarak da çalıştı.

ESG Kurucusu ve Kıdemli Analist Steve Duplessie de bir konuşma yapacak. Duplessie, BT liderlerinin teknoloji sektöründeki son değişikliklerin karşısında nasıl durabildiklerinin püf noktalarını verecek ve kurumlara değer sağlamak ve aynı zamanda da kendi teknoloji kariyerlerini korumak için bu bilgiyi nasıl kullanacaklarını anlatacak.

Teknoloji yoluyla organizasyonlarına olumlu etkileri olan kişileri onurlandıran  Computerworld’s Premier 100’ün yaygın bir şekilde görünürlüğünü sağlayan, ComputerworldROI dergisinin Kurucu Yöneticisi Editör Julia King, kurumlarını rekabet ortamında bir adım önde tutmak için en ileri teknolojileri, stratejileri ve yeni BT süreçlerini kullanan ve Computerworld’s Premier 100’e seçilen BT liderlerinden dördü ile yapılan bir oturumu yönetecek.

Commvault GO’nun iki kurucu Diamond Sponsoru, Microsoft ve Cisco’dan kıdemli yöneticiler, etkinlikte Commvault’un, müşterilerin kendilerini dijital kurumlara dönüştürmelerine yardım etmek için onlarla nasıl çalıştığını anlattıkları konuşmalar yapacaklar. Microsoft’un Geliştirici Deneyimi ve Evangelizm (DX) Grubu’nun Kurumsal Başkan Yardımcısı olan Steve Guggenheimer ve Cisco’da Veri Merkezi ve Bulut Çözümlerinin Başkan Yardımcısı olan Satinder Sethi, şirketlerinin Commvault ile iş ortaklığının, organizasyonların bulutu benimsemelerini, veri merkezi altyapısını modernleştirmelerini hızlandırmalarına ve verilerini tümüyle operasyonel ve stratejik öngörüler için kullanmalarına nasıl izin verdiğini açıklayacaklar.

Commvault yöneticileri de etkinlikte her gün konuşma yapacaklar. Commvault CEO’su Bob Hammer veri pazarının bugününü, müşterilerin buluta nasıl geçeceklerini, flaş ve hyperconverged altyapılar gibi yeni teknolojileri nasıl ekleyeceklerini ve büyük veri analitiği ile yazılımla belirlenen depolamayı kapsayan veri projelerinde bizi neyin beklediğini sorgulayacak. COO Al Bunte, şirketlerin ve kamu sektörü organizasyonlarının yedekleme ve kurtarmada bugünün fırsatlarını ve verilerindeki değeri aktive etmek için gelişmiş yaklaşımları nasıl kullanabilecekleri üzerine katılımcılara pratik önerilerde bulunacak.

Dinamik sunumlar, konuşma oturumları ve pratik eğitim

3-5 Ekim 2016’da Orlando, Florida’da Rosen Shingle Creek’de gerçekleştirilecek Commvault GO, dinamik sunumları, bilgi dolu oturumları ve geniş Commvault iş ortağı ekosistemini gösteren özel sergi ekranlarını içerecek. Etkinliğin ajandasında, özel sunumlar, konuşma oturumları, tekniğe derinlemesine girilen ve pratik laboratuvarlar, yöneticiler, iş amaçlı ve teknik amaçlı katılanlar için farklı içerikler yer alıyor. Ayrıca Commvault, konferans boyunca indirimli sertifikasyon eğitimi de verecek, böylece kullanıcılara niteliklerini artırmak için doğrudan Commvault uzmanları ve iş ortaklarından bilgi alma fırsatı ve profesyonel sertifika edinme şansı verilecek.

Konferans, Yeni Commvault Teknolojisi, Bulut Teknolojisi, Depolama ve Altyapı, Bilgi Yönetimi ve Yedekleme & Kurtarma Liderliği üzerine 6 ana oturumda gerçekleşecek. 45 oturumda ele alınacak konular arasında şunlar var: “Yedekleme ve Kurtarmanın Ötesi: Commvault Yazılımlarının Yol Haritası”, “Bir Saatte Buluta Geçiş: Adım Adım Kılavuzu”, “Verilerinizle Stratejik Olmanın 5 Yolu”, “Uç Nokta Verilerini Koruma ve Güvenliğini Sağlama”, “Neden Hâlâ Yedeklemeye İhtiyacınız Var … Ve Ötesi” ve “Stratejik BT için Dört Saat – Dijital Dönüşüm Workshop’u.”

Commvault CMO, Chris Powell, “Kurumlar bugün şimdiye kadar olduğundan çok daha fazla veriye sahipler ve bunun için, satışları artırabilecek, şirket maliyetlerini düşürecek, riski azaltacak ve onlara diğer rekabet avantajlarını sağlayabilecek öngörüleri ortaya çıkarmak için bu verileri kullanabilecekleri daha fazla fırsata sahipler. Duyurulan Commvault GO 2016 konuşmacıları, etkinliğe katılanların verilerini nasıl daha iyi kullanabileceklerini anlamalarına yardım edecekler, böylece onların verilerin sadece kolayca ve uygun maliyetle korumalarına değil, aynı zamanda organizasyonları için daha fazla değer yaratmalarına da izin vereceklerdir” dedi.

Commvault GO 2016, verilere dayanan organizasyonlarda stratejik, liderlik ve operasyonel görevleri olan özel ve kamu sektörü profesyonelleri için ideal. Konferansın ajandası, geniş bir sektörel yelpazedeki (sağlık, finans servisleri, kamu sektörü vs. gibi) organizasyonlar için CIO’ların, BT direktörlerinin, BT mimarlarının, operasyon direktörlerinin, sistem yöneticilerinin, sistem analistlerinin, sistem mühendislerinin ve teknoloji liderlerinin özel ihtiyaçlarını karşılamak için bilgi oturumlarını ve ağ fırsatlarını içerecek.

 

Commvault GO 2016 Hakkında

Commvault GO 2106, 3-5 Ekim 2016’da, üç gün boyunca dinamik sunumlar, ilham veren bilgi paylaşımları ve güç katan ağ fırsatları için Commvault kullanıcılarını, iş ortaklarını, çalışanlarını, analistleri ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirecek. Orlando, Florida’da Rosen Shingle Creek’de gerçekleştirilecek Commvault GO, önemli sunumlar, oturumlar, özel sergi saatleri ve eğlenceyi içerecek. Ayrıca, katılımcılarla kesintisiz bağlantı olanağı ve veri koruma ve bilgi yönetimi endüstrisindeki pek çok tanınmış kişiden bazıları ile bire bir görüşme olanağı sağlayan özel toplantı alanları da mevcut olacaktır.

Teknoloji Makaleleri