Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Emlakçıyla günlerce ev gezmek tarih oluyor

yuvako globaltechmagazineEv arama, satma ve kiralama süreçlerindeki zorlukları ortadan kaldırmayı amaçlayan yeni teknoloji girişimi Yuvako hayata geçti. İnternet sektörünün deneyimli isimleri tarafından kurulan Yuvako Teknoloji A.Ş. gayrimenkul danışmanlığı gibi bugüne kadar geleneksel yöntemler ile ilerleyen bir sektörü, evleri 3 boyutlu sanal turla gezilebilir hale getirerek değiştirmeyi hedefliyor.

Teknoloji ve internet girişimcileri gayrimenkul danışmanlığı alanında ev aramaktan son imzaya kadar tüm süreci daha kolay ve kârlı hale getirmek için kolları sıvadı. Özellikle çalışanların ve kısıtlı zamanı olan kişilerin daha kolay ev gezmesini sağlayan sistem istenilen evi sanki oradaymış gibi ve birebir gerçekte olduğu şekilde dolaşma imkanı sunuyor. Böylece insanların beğenmeyeceği evleri gezerek vakit kaybetmesinin önüne geçiliyor. Doğru insanın doğru evi gezmesini sağlayarak süreci hızlandıran Yuvako, hem ev arayanın hem de ev sahibinin yükünü hafifletme, satış sürecini hızlandırma iddiasında.

Yuvako’daki uzmanlar, sanal tur sonrasında beğenilen evlerin yerinde görülmesi ve satış aşamasında tapu işlemleri konusunda danışmanlık vermekten sorumlu. Uzmanların başarısı, doğrudan müşterilerin memnuniyet anketleri ile ölçülüyor ve çalışanlar bu sonuçlara göre ödüllendiriliyor.

Yuvako Teknoloji A.Ş. CEO’su Altay Tınar: “Ev almak, satmak ve yeni bir yere taşınmak hayatımızda verdiğimiz en kritik kararlardan biri olmasına rağmen en düşük müşteri memnuniyeti ve kötü deneyimler ile karşılaştığımız bir süreç. Biz teknoloji geçmişimizi müşteri memnuniyetindeki iddiamız ile birleştirerek ev aramaktan, tapu işlemlerine kadar tüm süreç için tam çözümü en ekonomik şekilde sunuyoruz” dedi.

Yuvako’nun kurucu ekibi  Altay Tınar, Melih Herman, Selen Erdem ve Can Erenberk gibi internet teknolojileri alanında uzmanlaşmış girişimcilerden oluşmakta.

3D Örnek ev gezmek için – http://www.yuvako.com/listing/details/3

Teknoloji Makaleleri