Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

120 bin ödül Gripper kullanıcıları tarafından birer birer yakalanıyor

gripper globaltechmagazineKonum tabanlı ödül kazanma uygulaması Gripper, kısa sürede şehir kaşiflerinden ve işletmelerden büyük ilgi gördü. 200’ün üzerinde işletmenin tanımladığı yaklaşık 120 bin ödül kullanıcılar tarafından birer birer yakalanıyor.

Üye iş yerlerinin tanımladığı ödülleri, kullanıcıların mobil cihazları yardımıyla yakaladığı ve yakalarken hem eğlendiği hem de kazandığı konum tabanlı ödül yakalama uygulaması Gripper’a işletmeler ve şehir kaşifleri büyük ilgi gösteriyor.

2016 yılında kurulan ve kısa sürede 45 bin kullanıcıya ulaşan Gripper pilot bölge olarak faaliyetlerine Antalya’da başladı. Antalya’da büyük bir başarıya ulaşan ve kısa sürede 200’ün üzerinde işletmenin katıldığı sisteme, toplam değeri yaklaşık 600 bin TL’yi bulan 120 bine yakın ödül tanımlandı.

Gripper nasıl çalışıyor?

Konum tabanlı ödül kazanma uygulaması Gripper’da işletmelerin tanımladığı ödüller, ister harita ister listeleme sayfası üzerinden seçilerek yakalanıyor. Yakalanan bu ödüller, üye iş yerlerinde kullanılabiliyor. Kullanıcı  hedef olarak belirlediği ödülün olduğu konuma gittiğinde ödülü yakalama fırsatı kazanıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gripper COO’su Ali Can Taner, “Lokasyon bazlı uygulamaların önem kazandığı bu dönemde Gripper, kullanıcılara hem eğlenmeyi hem de kazanmayı vadediyor. Çok kısa zaman önce yayın hayatına başlayan Gripper özellikle pilot bölge olarak seçtiğimiz Antalya’da kullanıcılarımızdan çok güzel yorumlar aldı ve onların önerileriyle gelişti. İşletmeler için de alternatif bir pazarlama aracı olan Gripper’ın kısa sürede tüm Türkiye’deki işletmeler tarafından kullanılmasını hedefliyor ve uygulamamızın sunduğu büyük avantajları hem kullanıcılarımıza hem de işletmelerimize kazandırmak istiyoruz.” dedi

Teknoloji Makaleleri