Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Twitter Periscope Producer ile videolar yüksek kaliteli olacak

twitter globaltechmagazineTwitter; markaların, basın kuruluşlarının ve diğer canlı video üreticilerinin Periscope ve Twitter’da oluşturdukları canlı videoları yüksek kalitede paylaşmalarını sağlayan yepyeni bir ürün geliştirdi: Periscope Producer. Periscope Producer ile Twitter iş ortakları, canlı video yayınlayarak, harici kameralar ve yazılımlarla yüksek kaliteli içerik yayını yapabilir. Ayrıca çok az düzenek ile Periscope ve Twitter’da etkileşim aldığınız unsurları destekleyebilir.

Periscope’in CEO’su Kayvon Beykpour ürünle ilgili olarak; “Herkesin Periscope üzerinde anlık videolar yaratmasına ve paylaşmasına olanak tanımak vizyonumuzun hep bir parçası oldu ve bu durum herkesin yeni içerikler izlemesini sağlıyor” dedi. “Periscope içeriklerin seyirci kitlesiyle birlikte izlenmesini sağlar. Şimdi de kullanıcılar günlük programları, büyük ve küçük ölçekli etkinlikleri ve bildikleri ve sevdikleri markaların oluşturdukları etkili içeriğe sahip canlı videoları izleyebilecekler. Yüksek kaliteli, canlı videolar şimdi bir Tweet ile her yerde paylaşılabilecek.”

İş ortakları, profesyonel kameralar ve yazılımlarla Periscope üzerinde eskiye oranla daha yüksek kalitede canlı videoları kolayca üretebilecek ve tweet atabilecekler. ABC’s Dancing with the Stars, Estadao, Fusion, Louis Vuitton, The News & Documentary Emmy Awards, The Ringer ve Walt Disney Studios da içeren pek çok iş ortağı şimdiden artan etkileşimi gördü ve izleyicilerini Periscope ve Twitter’daki canlı üretilmiş içerik ile genişletti.

Periscope Producer, Twitter’ın marka iş ortaklarını, basın kuruluşlarını ve canlı video üreticilerini bekliyor.

Teknoloji Makaleleri