Salı, Nisan 23, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Veeam’e yeni Global Bulut Grup Başkan Yardımcısı

Globaltechmagazine Veeam Paul MattesVeeam, sanal, fiziksel ve bulut tabanlı iş yükleri için kapsamlı bir erişilebilirlik çözümü olan yeni  Veeam Availability Platform for the Hybrid Cloud ile yetkinliklerini ve seslendiği pazarı çarpıcı bir şekilde geliştirirken Paul Mattes’i de Veeam’in yeni Global Bulut Grup Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Şirketlerin kesintisiz çalışabilmesine yönelik çözümlerin yenilikçi tedarikçisi Veeam® Software, müşterilerinin gelecek taleplerini karşılamak için yeni nesil kapsamlı erişilebilirliği sunmaya devam ederken yönetim kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor.  Veeam Global Bulut Grup Başkan Yardımcısı olarak atanan Paul Mattes, son olarak Microsoft Amerika Kıtası Bulut ve Şirket Satışları Genel Müdürü görevini üstlenmişti. Mattes, Veeam’in bulut pazarında hızla büyüyen varlığını geliştirmenin yanı sıra Bulut ve Hizmet Sağlaycılar için Hizmet Olarak Yedekleme (BaaS) ve Hizmet Olarak Felaket Kurtarma (DRaaS) çözümlerinin lider satıcısı pozisyonunu da destekleyecek.

Mattes,yeni göreviyle birlikte yaptığı açıklamada hibrit bulut altyapısının, kurumlara şirket içi ve buluttaki en iyiyi sunduğunu ve BT’nin her iş yükünün getirdiği ihtiyaçları karşılayacak en iyi platformu seçmelerine imkan verdiğini belirtiyor. “Veeam, hibrit bulut altyapısının kesintisiz çalışmaması halinde hiçbir avantajı olmayacağının farkında. Günümüzün hızlı ortamında tüm yıl boyunca 7/24 erişimin dışındaki hiçbir çözüm kabul edilemez. Veeam de kurumların bu sorunun üstesinden gelebilmeleri için ihtiyaç duyduklarını sağlıyor. Amacımız müşterilerimizin ihtiyaç duydukları çözümleri sunarak BaaS ve DRaaS pazarlarını tanımlamak. Yüzde 100 kanal odaklı stratejimizle Veeam Bulut ve Hizmet Sağlayıcıları’nın(VCSP) ve kanal iş ortaklarımızın, ortak müşterilerine bu hizmetleri sağlamaları ve kurmaları için gereken teknoloji platformunu sağlıyoruz.”

Teknoloji Makaleleri