Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

IT Sektörünün başarılı kadınlarına bir yenisi daha eklendi

Cisco Gulben Kovanlik GlobaltechmagazineIT Sektöründe kadın çalışanların gün geçtikçe artıyor olması gerçekten de bizler için sevindirici gelişmeler. Uzun yıllar Cisco’da görev alan Gülben Kovanlık Argeşo da  IT Sektörünün başarılı kadınları arasında dikkatleri üzerine çeken bir isim. Onu hem cinslerinden farklı kılan en önemli özelliği tam 12 ülkenin birden pazarlama faaliyetlerini üstleniyor olması. Ayrıca almış olduğu Profesyonel Koç’luk eğitimi ile de ekip arkadaşlarını sürekli motive eden ve kişisel gelişimlerine de yardımcı olan biri.

Gülben Kovanlık Argeşo, Cisco İş Ortaklarından Sorumlu Pazarlama Müdürü olarak  bölgede bulunan 12 ülkenin (Suudi Arabistan, BAE, Katar, Türkiye, Bahreyn, Kuveyt, Ürdün, Lübnan, Filistin, Irak, Pakistan, Afganistan) hedefleri doğrultusunda tüm pazarlama faaliyetlerini planlama ve yürütme görevini üstlendi.

2000 yılında Cisco’ya katılan Kovanlik, 16 yıldan uzun bir süredir Satış ve Pazarlama organizasyonunda farklı görevler yürüttü. Kamu sektöründe Global Sanal Satış Müşteri Yöneticisi ve Türkiye Global Sanal Satış Yöneticiliğinden sonra İş Ortaklarından Sorumlu Türkiye Pazarlama Müdürlüğü görevini gerçekleştirmiş. Son iki yıldır da Türkiye’nin yanı sıra Lübnan, Ürdün, Filistin, Irak’ı sorumluluk alanına katmıştır. Kovanlık 2016 yılında EMEAR Marketing Excellence ödülüne layık görülmüştür.

Teknoloji Makaleleri